Wohoo, gårdagen gick verkligen kanonbra! Tage skötte sig som den ängel på fyra ben han är, och tillsammans med Maria (och hästen Tonus dagen innan) blev det SM-guld i para-dressyr för lånad häst! Maria är verkligen otroligt duktig så hon var väl värd det guldet 🙂 En av domarna hade tydligen sagt att hon borde ta med sig Tage hem, haha. De red ihop nästan 74% i sin klass, Special Olympics grad BI Test 1 (travprogram) och vann med det resultatet klassen. Eftersom Maria vann sin klass även dagen innan så vann hon hela SM!

Vi har lagt upp några bilder på Instagram som ni gärna får spana in, men jag bjuder på en här också 🙂 Jag tänker att vi kan prata lite mer om tävlingen i podden, men både jag och Anna är så glada och stola över Tage & Maria som ni säkert förstår!

Första gången Tage vinner 3 rosetter på en klass 😉

Idag har vi kollat upp sadlarna på alla hästar med hjälp av Josefine på Josefines sadlar. Alla hästarna skötte sig kanon, och vi har vloggat så ni får se hur allt gick på onsdag 🙂 Vi fick göra vissa justeringar på några sadlar men nu är allt topp-utpassat. Så skönt! Imorgon bitti ska vi åka med Boppen till Skara för att kolla upp hans tänder hos Ragnhild, vilket ska bli väldigt skönt att få gjort eftersom han har sin tandsjukdom och vi vill hålla koll på allt ser bra ut. Pappa kommer och hjälper oss att rida ut senare på eftermiddagen så vi hinner med endel jobb under dagen. Eftersom vi ska ha en vloggvecka ganska snart så behöver vi jobba extra nu för att producera tillräckligt med material till denna!

/ Emma

Kommentera