Idag har hästarna vilat, så jag och Anna har egentligen varit helt stallediga (förutom att Anna hade träning för en elev). Tycker det är skönt att låta alla hästarna vila på samma dag, en gång i veckan, så vi kan göra annat om vi vill då. Det tar ju ändå sin lilla tid att motionera 4 hästar. Idag drog vi därför till Överby för att shoppa lite. Det blev inte speciellt mycket som fick följa med hem, men skönt ändå att komma iväg och göra något annat. Vi båda köpte i princip bara underkläder och lite skönhetsprodukter som behövdes.

En häst som fick jobba lite med knoppen idag var i alla fall Bella. Jag kom precis in från stallet där jag har umgåtts med henne i någon timme och tränat mentalt. Jag gjorde samma övning som ni kan se i DEN HÄR videon, och hon var superduktig. Gäspade och lekte väldigt mycket även när jag hade dragit ihop “gången” så den blev riktigt trång (se min Insta story). Ett bra bevis på att hon var avslappnad. Hon är en väldigt introvert häst som sällan gäspar och får ur sig spänningarna, så att hon gjorde det i en så svår övning för henne är en stor vinst i sig! Den mentala träningen känns för övrigt bättre och bättre hela tiden med henne. Det är många poletter som har trillat ner. Tänkte skriva ett inlägg om två väldigt tydliga grejer som har blivit mycket bättre (även i ridningen till viss del) tack vare vår mentala träning.

Älskade Bella fyller även år idag ♥ 6 år gammal blir hon idag, och hon fick en banan som “tårta”. Även massor av godis under träningen såklart, haha. Tror att hon har haft en kalasbra dag ute i hagen som vanligt med sina grabbar som hon bossar över 😉

Min fina tjej ♥ Här hade vi bara haft henne i ett par veckor!

/ Emma

1 Kommentar

  1. Cecilia den 26 maj 2019 18:58 kl 18:58

    Grattis på födelsedagen, Bella. 😉 Skönt med chill-dag ibland.

Kommentera