God eftermiddag! Idag kommer ingen video på Youtube då vi inte lyckades bli helt klara med den planerade videon till idag. Den kommer på lördag istället, så håll ut tills dess!

Idag har vi haft träningar för Anna. Det gick så bra! Focus fick jobba vidare på sin “bomskräck” genom att backa in i en labyrint av bommar och block, precis som i fredags när vi tränade sist. Han gjorde det så bra! Fixade att gå igenom hela en gång. Han tog det bättre idag tycker jag, så det är bara att jobba vidare tills han har förstått att bommarna inte vill honom något illa. Eller, snarare att jag inte blir förbannad när bommarna slår till hans ben, vilket med högsta sannolikhet har hänt tidigare i livet för honom. Stackars älsklingen <3 Bella fick jobba på sin kvickhet och det gjorde hon och Emma fantastiskt bra. Tage fick också backa igenom labyrinten, men han fick också jobba på störande moment runt omkring. Anna gick och slog på saker och det tyckte han var superjobbigt. Något att jobba vidare på, helt klart.

Utöver det har vi också hunnit med ett besök hos naprapaten. Välbehövligt, för han tyckte inte alls att det var konstigt att Emma känt av sin höft mer. Hon var roterad i bäckenet, så han korrigerade det på henne. Förhoppningsvis blir det bättre nu för henne. Jag vet ju hur jäkla jobbigt och vidrigt ont det kan göra att ha ont i höften.

Min fina kille! Denna vecka hinner vi inte boka in någon dressyrträning vilket är tråkigt, men det får helt enkelt bli om två veckor istället. Vi ska ha öppen bana här hemma, så det blir lite jobb med det resterande dagar på denna vecka.

Nu ska vi fixa klart med videon som ska upp på lördag, och sen tackar vi för oss för den här onsdagen. Hoppas ni haft en fin dag!

/ Anna

2 Kommentarer

  1. Malin den 29 apr 2020 21:46 kl 21:46

    Det är verkligen kul att se utveckligen ni gör med er hästar, speciellt Fokus! Har följt er i 4 år och det hade hänt så mycket. Verkligen härlig vardagsinspiration ni bjuder oss på 👏

    1
    • Systrarna Elfstrand den 30 apr 2020 06:46 kl 06:46

      Åh tack snälla du 😀Kommentera