Under många år har vi fått önskemål om att göra en video där vi spelar hästspelet Star Stable, något som vi har dragit oss för att göra enbart pga den tekniska biten (vi är ju inga gaming-Youtubers). När vi fick en samarbetsförfrågan från Star Stable tog vi oss dock i kragen och kan äntligen bjuda våra tittare på något som de har längtat efter så länge 🙂 Vi har dessutom en kampanjlänk i samarbete med Star Stable till er som själva vill testa spelet och dessutom få 10 dagars gratis star-rider tid + en cowboy-hatt och den hittar ni HÄR.

Jag får erkänna att jag har blivit en smula beroende av det här spelet, för det är så roligt, även för mig som kanske är något äldre än “standardmålgruppen” 😉 Jag spelade Star Stable senast igår och har fått säga till mig själv (beroendemänniskan deluxe) att enbart spela när jag verkligen har tid, haha.

/ Emma

Kommentera