Skip to content

Vem har bäst hästkunskap?

Vi har längtat så mycket efter att få publicera den här videon, för helt seriöst… Den är så jäääkla rolig! Jag skrattade så mycket att jag knappt kunde andas när vi spelade in, och ja. Den blev sjukt bra helt enkelt!

Jag, Anna och pappa tävlar mot varandra i en frågesport om hästar som mamma hjälpte oss att ordna. För första gången någonsin är båda våra föräldrar med i en video 🙂 Hoppas ni tycker denna film är lika underhållande som vi gör!

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Karin den 19 sep 2019 10:21 kl 10:21

    Kul video! På frågan om “russet” så tänkte jag kaspisk ponny men sen var ni så säkra på att det var ett russ att jag kände mig dum… tills jag fick veta att jag hade ju rätt! Borde nog jobba lite på självförtroendet 😀

    • Systrarna Elfstrand den 19 sep 2019 16:08 kl 16:08

      Det borde du verkligen! Bra jobbat att kunna den 😀Kommentera

Scroll To Top