God förmiddag! Jag och Emma har hunnit gymma, beta av lite jobb och käkat en andra frukost. Alldeles strax ska vi ut till hästarna. Jag tänkte bjuda på lite planer inför veckan(som såklart kan ändras vid behov):

Måndag: Idag är planen att Bella och Focus ska iväg på lite miljöträning! Vi ska åka till vår kompis Amanda som bor typ 5-10 minuter bort med bil, till hennes paddock. Perfekt att kunna hjälpas åt på så vis. Dessutom har hon en 20×60-paddock, så det kan hända att jag rider igenom något program också för skojs skull. De andra två får gå ett dressyrpass på hemmaplan.

Tisdag: Uteritt för hela gänget. Enligt YR ska det SPÖREGNA typ hela dagen, vilket verkligen behövs för våra marker. En uteritt i regn har en ju inte dött av 😉

Onsdag: Hoppdags! Focus och Bella åker på sista hoppträningen för den här gången, sen vet jag inte riktigt när det drar igång igen. Förmodligen i augusti skulle jag tro. Ska bli kul! Tage och Boppen får skutta lite på hemmaplan.

Torsdag: Uteritt igen. Dagen efter träning är det gött med en tur i skogen!

Fredag: Inte riktigt planerat, men troligtvis blir det en uteritt till. Vi har nämligen tävlingar på hemmaklubben i helgen(anmäl er om ni är sugna! LD-LB på lördag och LC-LA på söndag för ponny) så det ska byggas bana denna dag också. Roligt!

Lördag-söndag: Troligvis vila för i alla fall mina hästar. Får se om Emma rider något under helgen. Jag ska jobba på tävling och vara banchef i vanlig ordning. Ska bli skoj! Dessutom har vi hunnit måla tre nya hinder, så det ska bli kul att ställa upp dem i vår stora paddock. Ett svart/guld(min idé, hehe), ett VHSK-hinder som är vitt/svart/rött och ett enhörningshinder som är lite regnbågsfärgat i pastellfärger med tillhörande enhörningar. Blir supergulligt! Jag ska åka och måla klart det i veckan också, så det hinner bli klart till helgen.
Om någon läser här och ska tävla hos oss: Lycka till!

Jag börjar faktiskt bli lite tävlingssugen själv nu! Får se när debuten för året(!!!!) blir.

/ Anna

Kommentera