God förmiddag! Jag och Emma har precis käkat en andra frukost efter gymmet. Äntligen är jag tillbaka där! Idag är det tre veckor sen som jag opererade ut min visdomstand och jag hade nog kunnat gå tillbaka redan förra veckan, men det hanns inte riktigt med i.o.m midsommarfirande och allt fix inför det. Som ni vet blev det väldigt lyckat! Efter en sån härlig helg känner jag mig både trött, glad och tacksam över att vara tillbaka till “verkligheten”, hehe.

Denna vecka hoppas jag att vi kan få till både mentalträning för Anna och dressyrträning för Amalia. Får se lite om de kan hålla träningar såklart, men vi spånar på det just nu. Vi har med andra ord inte planerat veckan helt, men jag kan skriva det som vi vet:

Måndag: Dressyr på hela gänget. Jag ska rida Bella och Emma Focus, och detta ska såklart filmas. Vi är dåliga på att byta hästar med varandra, men nu är det dags.

Tisdag: Hoppning på hela gänget. Vi slår på stort med två paddockpass på rad, hehe. Vi ska göra en tvådagarsvlogg är tanken, så även här ska jag rida Bella och Emma Focus. Ska bli så kul att se vad hon har att säga om honom, både i dressyren och hoppningen.

Onsdag: Förhoppningsvis träning för Anna. Uteritt på hela ligan på kvällen. Denna dag ska bli VARM så det lär bli en ganska sen uteritt på grund av det.

Torsdag/fredag: Beroende på hur det blir med dressyrträning eller ej så blir det uteritt ena dagen och dressyr andra dagen. Oavsett tränare eller inte så blir det något dressyrpass.

Lördag: Förmodligen uteritt på hela ligan så söndagen kan få bli en ledig dag!

Söndag: Chilldag.

Det ska bli så roligt att rida den här fina tjejen! Emma har lovordat henne mycket det senaste och jag har ju sett hur fin hon sett ut. Spännande 😀

/ Anna

Kommentera