God morgon! Idag går vi in i juni månad redan. Även om detta året inte varit som vanligt går tiden alltid fort, haha.

Idag ska jag till Borås för att operera ut min visdomstand. Jag fick en återbudstid, väldigt smidigt! Hade inte förväntat mig operation så himla snabbt, med tanke på att det prioriteras ganska lågt just nu. De ringde upp mig i torsdags och sade att jag fick en tid på måndag. Verkligen snabba puckar!

Jag ska erkänna att jag känner mig lite nervös. Trots tandställning och att jag varit ganska van vid smärta i munnen så har jag aldrig dragit ut någon tand tidigare, och nu ska de ha ut en visdomstand på nedre tandraden. Det ska dock bli skönt att slippa skiten, för den krånglar uppenbarligen mycket för mig. Inte just nu dock, tack och lov. Håll tummarna för att det går smidigt till och att jag slipper komplikationer!

Med tanke på detta så vet jag inte hur aktiv jag kommer orka vara de kommande dagarna. Jag har ju ingen aning om hur ont jag kommer ha eller inte ha, så det blir svårt att göra någon vidare planering. Det enda vi har inbokat är hoppträning på onsdag, så det hoppas jag att jag ska orka vara med på. Om inte får jag hitta en ersättare helt enkelt. Bella ska fortsätta skrittas och grabbarna ridas som vanligt. Boppen åker på hoppträning på onsdag i alla fall, så hoppas vi som sagt att Focus får haka på också.

Hur som helst så ska vi hinna rida lite hästar innan jag åker till Borås, och förstås beta av det mest nödvändiga jobbet. Igår inhandlade jag färdiga soppor, så jag är redo om smärtan skulle vara jobbig 😉 Mat måste jag ju få i mig oavsett, så soppor får bli min räddning, hehe.

Jag har insett att jag knappt har några hoppbilder på mig och Focus! Så tråkigt. De enda jag har är från våra allra första språng(tror jag) som togs i februari förra året. Det behöver ändras på känner jag. Får hoppas att Emma kan knäppa lite hoppbilder på oss inom en snar framtid. Såhär kan vi ju inte fortsätta 😉

Hoppas ni får en fin start på veckan!

/ Anna

4 Kommentarer

 1. Ulla den 1 jun 2020 12:43 kl 12:43

  Lycka till med tandutdragningen, blir väl lite värk första dagarna,men det fixar du, kommer kännas bra när det läkt sig 👍
  Kram💖💖💖

  3
 2. Carin den 1 jun 2020 12:48 kl 12:48

  Lycka till

  1
 3. lotta den 1 jun 2020 16:21 kl 16:21

  Off topic till inlägget, pga sjukdom sitter jag och kollar igenom ponnyakuten nu, och är inne på säsong 4- kan ni inte kommentera som ni gjorde på första och andra även de sista 3?
  Ni har så bra förklaringar och vet så mycket.
  Väldigt spännande att lära sig av det ni tycker och pratar om.
  Äh rörigt inlägg hoppas ni fattar vad jag menar

  • Systrarna Elfstrand den 1 jun 2020 19:04 kl 19:04

   Tack snälla för din kommentar! Förstår precis vad du menar 🙂Kommentera