Hej på er! Jag är hemma, har hunnit käka lunch och sovit lite på soffan. Typ standard för mig efter tävling haha 😉

Jag och Focus red en LB:2 på Grevagårdens hästsportcenter idag. Först och främst var han så lugn och trevlig att hantera idag. Inte alls den stressade häst som han var sist vi var ute på tävling. Han tittade sig lugnt omkring, jag kunde skritta på långa tyglar både till framridningen och från banan utan problem. Kan låta som något väldigt simpelt men det är något stort för oss!

På framridningen var han så himla fin! Mjuk, spänstig, elastisk och härlig. Tror jag lyckades få till en bra och lagom framridning där han inte kändes trött men ändå igenom i kroppen.

På banan blev han spänd. Inte så konstigt, vi har ju inte gjort detta på länge och vi har inte hunnit göra det så mycket än. Själva programmet gick bra utan större bekymmer. Jag klantade mig lite i ena galoppfattningen, och sen red jag till fel bokstav så vi fick -2. Jag red ut en bokstav för tidigt, liksom. Vi landade på 62,33% och hamnade på 14e plats av 26 starter.

Det känns som ett bra utgångsläge och nu ska vi träna och tävla vidare för att bli bättre tillsammans! Så nöjd med dagen ❤

Snyggingen på framridningen. Luvan tog jag av innan start, den höll på att åka av för att han skakade på huvudet. Jäkla flugor 😂
Sötisen! Strax innan start. På med kavajen.

Nästa start blir den 29e augusti, samma klass men på hemmaplan. Ska bli roligt! Då hinner vi träna lite tills dess men nästa start är ändå inte alltför långt bort.

/ Anna

2 Kommentarer

  1. Cecilia Johansson den 2 aug 2020 16:29 kl 16:29

    Fint steg ni fångade på bild. <3

    Håller tummarna för er på hemmaplan i slutet av månaden. Ni fixar det! Heja!

    • Systrarna Elfstrand den 3 aug 2020 08:59 kl 08:59

      Tack snälla! 🙂Kommentera