Då var vi hemma på schlätta igen och har kickat igång vardagen som vanligt. Det är skönt att vara borta, jag både jag och Anna gillar våra rutiner med hästar, gym och jobb. Dessutom saknar vi hästarna så mycket när vi är borta, även om det bara är tre dagar 🙂 Det enda negativa just nu är det kyliga och ruggiga novembervädret som har kommit nu när vi varit borta, men det ska vi allt ta oss igenom också 😉

Idag började jag min dag på vårdcentralen med att ta prov för min hypotyreos, och efter detta blev det gym för både mig och Anna. Även om jag fortfarande är förkyld (jävla långdragen förkylning just nu…) så kände jag mig stark och fixade PB i cable squats. Tror det gjorde mig gott med 5 dagars gymvila förra veckan!

Nu sitter vi och jobbar vid datorn, och inväntar en telefonintervju med Min Häst vid 11. Vi ska bland annat prata om kropphets och ideal inom hästvärlden. Ett viktigt ämne som vi gärna vill prata mer om, och speciellt till yngre personer som kanske har det extra tufft med självkänslan. Då är Min Häst den perfekta tidningen för att nå ut till rätt målgrupp!

Efter lunch kommer en kompis hit och hjälper oss att rida ut på Bella, Tage och Focus. Boppen ska promeneras idag, och kommer antagligen göra det i alla fall större delen av den här veckan. Han verkar vara betydligt bättre i sitt ben nu än innan vi åkte i alla fall, skönt nog. Sen ska vi även spela in en video idag, en story time-serie vars första del kommer att komma upp nu på onsdag. Förhoppningsvis hinner jag redigera den också, så vi får betat av så mycket arbete som möjligt idag 🙂

Alla våra älsklingar ♥

/ Emma

3 Kommentarer

 1. Alice den 4 nov 2019 15:22 kl 15:22

  Hej, saknar era vardagsvloggar på eran ”icke hästiga ” yt kanal. T.e.x en vlogg, lifehacks. En video som jag gärna skulle vilja se är en mukbang där ni sitter och äter och pratar!☺️

  Har ni planer på att lägga upp lite mer på eran ”vanliga” kanal?😍🦄

  3
  • Systrarna Elfstrand den 5 nov 2019 13:29 kl 13:29

   Vi vill gärna göra det om vi får tiden för det någon dag 😀 2. filippa den 5 nov 2019 11:50 kl 11:50

  jaaa story timeee!!

Kommentera