Hej på er! Nu befinner vi oss på vår kusins studentfirande. Såklart trist för honom att det kanske inte blev “som vanligt” eller som det skulle i år, men jag hoppas att han är nöjd ändå. Det blir ju vad man gör det till tänker jag.

Igår reds alla hästar ut. Jag och Sara(vår hyresgäst) började med att rida ut på danskarna, som vi kallar dem. Tage och hennes Wellington. De skötte sig fint! När vi var klara med dem hakade Emma på i stallet också så vi kunde rida ut på resten av gänget. Alltså Focus var SÅ JÄKLA FIN! Jag tror lätt att detta var bästa uteritten någonsin. Så mjuk, elastisk, pigg och glad trots dressyrträningen som hade varit kvällen innan. Sara fick rida Bella för första gången och tyckte det var kul! Boppen var också duktig, men lite spänd när vi galopperade.

Idag fick det också bli en uteritt på morgonen. Vi fick hjälp av pappa och Samuel som så snällt hängde med på en tur i skogen. Jag red Focus, Emma Tage, pappa Boppen och Samuel Bella. De skötte sig toppen! Det blåste lite mer idag, så Focus var något spänd. Dock var det inga konstigheter trots det utan han kändes mjuk och fin även idag. Pappa och Emma var nöjda med gamlingarna och Samuel tyckte det var väldigt kul att rida Bella! Så roligt när han hakar på att rida tycker jag 😀 Han är duktig!

Samuel och Bella efter passet! Samuel fick ett par nya ridskor från oss som han blev väldigt nöjd med. Det är ett par Mountain Horse med stålhätta som ni hittar HÄR

/ Anna

Kommentera