God eftermiddag på er! Detta inlägg är tidsinställt, och nu hoppas jag att vi är framme hos vår kompis Hanna i Varberg. Vi åkte strax efter lunch, så vi borde absolut vara det om inget hänt på vägen 🙂 Vi ska hänga hos henne hela helgen, så vi styr bilen hemåt Vara igen på söndag. Ska bli så mysigt! Älskar Varberg, och älskar såklart att hänga med en av mina(våra) allra närmsta vänner.

Hästarna blev motionerade i morse. Jag, Emma och pappa red ut på Focus, Bella och Boppen. Utan att jinxa så verkar det onekligen som att Focus är på rätt spår igen! Inga krångel de senaste två uteritterna, och ingen är gladare än jag. Inga snurr, inga kast och inga konstigheter. Så himla skönt! Han blev rädd för en vägarbetesskylt som kommit upp för dagen, så då fick Bella gå före, men annars var det lugna puckar. Han kan skutta åt sidan för att han blir rädd för någon fågel eller sten eller liknande(haha) men inte värre än så.

Alla tre skötte sig bra, och de var pigga och glada! Så skönt också att det verkar som att mängden blinningar har börjat minska. Hur är det hos er på den punkten?

Min vackra kille ♥ Han har verkligen min drömhästutséende, om man nu får lov att vara lite ytlig. Jag älskar hästar som har fyra, relativt jämna strumpor(helst helt jämna då förstås) och en bred bläs.

Vi hörs live igen på söndag kväll, eller måndag. Ha en toppenfin helg hörrni! 🙂

/ Anna

4 Kommentarer

 1. Frida den 2 aug 2019 23:14 kl 23:14

  Verkligen bra jobbat med Focus😻 från när man såg honom i första videon tills nu!! WOW vilken skillnad!! ( har kollat på alla videor från att ni köpte honom till nu) (och jag älskar varje video!!)

  • Frida den 2 aug 2019 23:17 kl 23:17

   Förresten kan inte Hanna vara med i en till video nån gång? Älskade när hon var med i er best friend tag!😻 det var jätteroligt att kolla på och få veta mer om er! Kanske en del 2?❤️  • Systrarna Elfstrand den 4 aug 2019 15:41 kl 15:41

   Bra idé 😀  • Systrarna Elfstrand den 4 aug 2019 15:41 kl 15:41

   Tack så kul att höra!Kommentera