Nu har jag precis kommit in från stallet efter att ha ridit ut med Emma och pappa. Vi red vår standardrunda i skogen med Focus, Tage och Boppen. Alla tre var fina och pigga och glada! Roligt 😀

Emma ska alldeles strax ut för att mentalträna Bella en sväng. Imorgon blir första lilla skrittpasset för hennes del. Antagligen ut i skogen tillsammans med Tage. Ska bli skönt att börja sätta igång henne så smått. Jag ska istället hem och måla altanstaket. Jag och Samuel började igår, så nu ska det bli vitt! Innan har det varit omålat, så vi har tvättat och preppat det för målning. Med vi menar jag för visso Samuel, haha… Men jag målar i alla fall 😉 Ser inte fram emot det men ser fram emot resultatet i alla fall så det är bara att köra på.

Jag och Emma har dessutom spelat in video, Emma har redigerat den och jag har klippt podden som ska upp på tisdag. Känns skönt att det är klart, för imorgon åker vi på öppen bana med Focus och Boppen och då slipper jag känna någon stress över att ha den liggandes också. Vi filmar imorgon, och så tänker jag att vi hörs på eftermiddagen/kvällen när vi är hemma och klara för dagen igen. Det ska bli väldigt spännande hur som helst 😀

Min lille skruttis! Imorgon är det alltså dags för första hoppningen på bortaplan, om vi bortser från ridskolan.

/ Anna

3 Kommentarer

  1. Johanna den 29 maj 2020 08:02 kl 08:02

    Hej! Jag har en liten önskan till den som bygger er sida, om ni kan vidareförmedla den? Det handlar om reklamen vilken jag i sig inte har något emot, vet att den är nödvändig för er och det är dessutom bra och relevant reklam 🙂 Men pop-up-fönster är såååå irriterande när man kommer in på en sida, och varje gång man klickar på något kommer pop-up-en igen… det vore toppen om annonserna kunde bäddas in i innehållet i stället, så blir det jättemycket mer läsvänligt för oss följare 🙂 Tack för en toppenbra blogg!

  2. Daniela den 29 maj 2020 09:57 kl 09:57

    Jag kom till tänka inatt då jag kikade på youtube då Tage byter galopp i serier, det kanske kan vara en idé att prova göra studs på böjt spår, typ 4-5st så hästen verkligen måste stanna i den galoppen man rider an i 🙂

Kommentera