Skip to content

Tuggat grus… Eller mossa?

Jaha ja. Då var dagen här. Dagen då jag tydligen skulle åka av igen, haha. Det händer inte alltför ofta numera, tack och lov. Tycker mest det är bökigt att åka av 😉

Vi red ut alla hästar på en tur i skogen(jag på Focus, Emma på Bella, pappa på Tage och vår kompis Sara på Boppen). Först krånglade Focus lite, men efter lite övertalning knallade han på fint framåt. När vi hade kommit in en bit i skogen så blev han rädd för något och tvärvände/kastade sig åt höger, så det var liksom kört för mig, haha. Normalt vis så brukar jag ändå hänga med bra om hästarna tvärvänder, men han bara försvann under mig. Landade på sidan, så vänster armbåge har fått sig en liten smäll och jag har säkert sträckt mig också. Dock ingen större fara, än så länge i alla fall. Lyckades klara huvudet också, skönt det.

Satt upp igen och fortsatte turen. Han var nästan lite skärrad när jag satt upp, nästan som att han förväntade sig att jag skulle vara förbannad på honom för att jag åkte av. Det var jag såklart inte, shit happens ibland även om vi jobbar på att få honom lugn i alla situationer så är vi inte riktigt där än. Resten av turen var han grymt fin, och galoppen alltså! Wow ♥

De andra tre skötte sig utmärkt och stannade så snällt när jag låg på backen, haha. Jag tror det var över ett år sen som jag åkte av sist, så det kanske var dags nu 😉

Den klassiska “avramlingsbilden” på mig och Tage. Detta var vår första tävling ihop när vi inte haft honom alls länge, och såhär bra slutade det… Jag voltade av honom men skadade mig inte som tur var. Förutom självförtroendet då, det tog mååååånga år att bygga upp igen.

Hoppas ni får en finfin fredag och trevlig helg! Har ni semester eller jobbar ni än? Eller kanske jobbar hela sommaren? Berätta gärna! 🙂

/ Anna

6 Kommentarer

 1. Anna den 5 jul 2019 19:02 kl 19:02

  Har nog en av mina bättre sommarsemestrar i år eftersom jag för första gången i mitt 38-åriga liv blivit medryttare och har ”sommarhäst”! 😃 Ni har verkligen inspirerat mig att ta tag ridningen på allvar igen och det är så himla roligt! Och vilket jobb ni gjort med Bella och Focus! 👍🏻 Ska bli kul att följa er fortsatta resa. Trevlig sommar!

  • Systrarna Elfstrand den 6 jul 2019 15:14 kl 15:14

   Åh så roligt 😀 Kram! 2. Daniela den 5 jul 2019 21:31 kl 21:31

  Jag går på semester den 15e, taggad 🙏

  • Systrarna Elfstrand den 6 jul 2019 15:14 kl 15:14

   Så skönt! 😀 3. Anna den 6 jul 2019 08:37 kl 08:37

  Jobbar hela sommaren. Bytte jobb i april så då blev de ingen semester om jag inte vill ha obetald då å de vill jag inte. Än så länge har sommaren varit riktigt dålig här i Norrland så de gör inget att man jobbar 😊🙈

  • Systrarna Elfstrand den 6 jul 2019 15:14 kl 15:14

   Det känns så mycket bättre att jobba när det är dåligt väder ute, haha 🙂Kommentera

Scroll To Top