Idag har både jag och Anna varit väldigt trötta. Anna värre än mig dock, så hon frågade mig med puppy eyes om inte jag kunde rida Focus idag ifall han skulle vara jobbig 😉 Snäll syster som jag är så gjorde jag det, och lite jobbig var han allt, så jag drog en liten nitlott, haha. Nej då, så farligt var det inte, men han var spänd och fjantig. Förutom detta var han kanonfin dock och inte alls så stark som han har varit det senaste.

Vi klättrade med alla hästar idag, och som vanligt när vi är på vår “klätterbana” så gör vi lite annat också som är bra för hästarnas kroppar och knoppar. Exempelvis galopperar runt, över någon gren på marken som blir som en bom. Rider i åttvolter runt träden och backar uppför den minst branta backen. Superbra träning! Alla hästar var fina idag roligt nog. Det känns så motiverande att rida då, även om man är trött. Bella var såå himla fin idag. Det är så stor skillnad på henne på bara någon vecka vilket jag är så glad över. Hon spårar redan mycket bättre och känns så positiv och fin. Ryggar uppför backarna som en riktig queen, vilket är fantastiskt då hon knappt kunde backa ett steg uppsuttet för bara någon månad sedan. Mental träning gör mycket även ridmässigt för hästarna.

My queen ♥

Vädret i veckan ska bli väldigt dåligt enligt YR, med både massor av regn och åska. Ridningen får bli lite spontan då helt enkelt, men planen är ändå att hinna åka till ridskolan och hoppa med hästarna någon dag. Varmt är det i alla fall vilket är underbart!

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Johanna den 20 maj 2019 22:20 kl 22:20

    Så fin bild!
    Undrar bara om det inte går att se era gamla blogginlägg längre? 🙂

    • Systrarna Elfstrand den 21 maj 2019 06:58 kl 06:58

      Vi ska fixa en länk till dem 😀 Du kan gå in och se dem på catago.blogg.se 🙂Kommentera