Anna delade ju bilder på Focus ifrån dressyrträningen här om dagen, och här kommer istället några bilder som Anna fotade på mig och Bella 🙂 Jag hade inte alls någon bra känsla på träningen, men bilderna blev riktigt fina i alla fall! Det som är roligt med bilder är att du kan se hur mycket du och hästen faktiskt har utvecklats. Jag ser på dessa bilder att Bella både har musklat på sig och lättat i fronten sedan i höstas när vi fotade ordentligt senast. Så roligt att få lite konkreta bevis de stunderna då ridningen känns kämpig 🙂

En favoritbild ♥
Tycker den här bilden är så rolig eftersom hon ser så sjukt biffig ut, haha.
Återigen: Hur biffig hals och bog har min häst egentligen? Kan hon dela med sig lite till sin lilla stjärt, tack?
Så charmig bild, för jag pratar med Amalia och ser ganska nöjd ut.
Här tycker jag hon är riktigt bra i formen! Hon har börjat använda bakbenen mycket bättre det senaste, men vi jobbar såklart på att det ska bli ännu bättre 😉
Formar sig fint 🙂

/ Emma

Kommentera