God morgon! Idag blir nog den sista tuffare jobbdagen för mig och Anna för den här veckan. Förra veckan jobbade vi varje dag så vi ska försöka ta det lite lugnare nu i helgen och i alla fall vara lediga lördag och söndag.

Just nu sitter jag vid datorn och ska förbereda inför poddavsnittet vi ska spela in idag. Vi skriver alltid ihop ett “manus” innan vi spelar in, så vi vet vilken ordning allt ska klippas i och så vi inte glömmer bort att säga någonting. Detta gör jag alltså nu, och i det här avsnittet ska vi snacka om konstiga upplevelser vi själva och våra lyssnare har upplevt på tävling.

När vi är klara med poddinspelning blir det ridning av ett par hästar innan lunch och sen ett par hästar efter lunch. När vi är klara med dem ska vi fixa banan till vår öppna bana i helgen som startar imorgon. Vi har fått sjukt mycket anmälningar, vilket är himla roligt. Det blir en liten ekonomisk uppbackning för oss i alla fall nu när vi inte kan arrangera pay and jumps. Dessutom är det smidigt att arrangera öppen bana eftersom vi själva inte behöver vara på plats utan bara bygger fram/bort banan. Dock är det fruktansvärt jobbigt att bara vara 2 personer och bygga fram en så stor bana. Det tar sin lilla tid, haha. Som tur är verkar det som om mina höfter är bättre nu så det blir nog enklare för mig att lyfta och bära.

Utöver detta blir det vanligt stallfix och datajobb, så en bra dag helt enkelt!

/ Emma

Kommentera