God morgon allihopa! Klockan 10 och 11 har Bella & Boppen tid hos Charlotta i Skara, så innan dess ska vi starta dagen på gymmet. Efter det så blir det frukost, följt av att göra iordning hästarna till deras dag i Skara. För att spara tid så åker jag till Skara själv, medan Anna är hemma och klipper Tage & Focus. Efter lunch (när jag är tillbaks igen) så ska även Boppen klippas.

Vi kommer att vlogga hela dagen så det blir en stallvlogg på två olika håll helt enkelt. Något som vi inte har gjort förut vad jag kan minnas 🙂 Igår vloggade vi hela dagen, och stallet tog väldigt lång tid (det tar sjukt mycket längre tid när vi filmar), så det var egentligen det enda som vi orkade med utöver vårat mest nödvändiga datorjobb. Vi red lite travbommar med hästarna och hur det gick får ni se i lördagens video, men överlag så var hästarna riktigt fina. Efter dagens behandling så gissar jag på att Boppen & Bella kommer få vila i 2-3 dagar ifrån ridning, vilket passar bra då vi har mycket jobb som vi behöver ta tag i. Jag kommer passa på att mentalträna Bellis i alla fall, vilket jag tycker är perfekt att göra när hästarna ändå har vila!

Det ska för övrigt bli otroligt intressant att väga den här donnan igen idag på kliniken. Sist vägde hon 730 kg (i september) och när vi köpte henne vägde hon 666 kg, haha. Jag hoppas att hon inte har gått upp mer i vikt, men det har hon säkert gjort trots att jag tycker att hon är slimmad och fin i kroppen nu. Men ja… muskler och en stor bål väger väl mycket I guess. Jag skulle tippa på att hon väger runt 50 kg mer än Boppen nu, trots att han är nästan 1 dm högre 😉 Har ni några bets om hur mycket Bella väger idag? Så uppdaterar jag er om detta senare…

/ Emma

2 Kommentarer

 1. Bea den 14 jan 2020 12:54 kl 12:54

  Lycka till idag! Och tack för allt jobb ni lägger ned med att filma och dokumentera, så kul att få följa er <3

  • Systrarna Elfstrand den 14 jan 2020 14:41 kl 14:41

   Åh tack snälla för att du följer oss ♥

   1


Kommentera