Reklam för vår webshop Hästhuset.se

Om ni är som mig, det vill säga bränner er lätt, vill undvika “bonnabrännor” och ogillar att rida med massor av solkräm på armarna så kommer här ett tips till er! Nämligen att rida i en tunn långärmad tävlingstopp. Jag har själv införskaffat mig en sådan från Montar, och den är kanon. Lagom tunn och lite högre i halsen så den även täcker där.

Jag vet inte hur det är med er, men jag upplever i alla fall att jag blir väldigt varm att rida på sommaren oavsett t-shirt eller långärmad tunnare tröja. Därför tycker jag det är toppen att ha just en sån här tröja, för den uppfyller alla mina önskemål. Sen är den snygg också, och det är alltid en bonus!

Här i marinblått!
Riktigt snygga detaljer har toppen!
Här har Emma på sig toppen i grått. Älskar verkligen den färgen ♥
Till sist: Toppen i svart. Älskar alla tre färgerna och nu har vi bara vit kvar att införskaffa 🙂

För att komma till tävlingstoppen kan ni klicka HÄR. Den finns i storlek XS-XL och finns i navy, svart, vit och grå. Den kan vara slutsåld i vissa färger i några storlekar.

/ Anna

3 Kommentarer

 1. Malin den 2 jul 2020 07:59 kl 07:59

  Supersnygga tröjor! Kan också tipsa om “vanliga” funktionströjor typ från Stadium outlet eller liknande, bra pris och luftigt material 🙂

 2. Anonym den 2 jul 2020 15:47 kl 15:47

  Vad har ni för storlek i dessa tröjor? 😍

  • Systrarna Elfstrand den 2 jul 2020 18:25 kl 18:25

   Vi har L i dessa men hade garanterat kunnat ha M också (L sitter ganska “löst” på höfterna), så ligger du mellan två storlekar kan du ta den mindre om du vill ha den mer tight 😀Kommentera