Här kommer ett gäng bilder som Anna fotade på mig och Bella innan, under och efter vårat program igår 🙂

Detta är min favoritbild! Sådan härlig form och uppförsbacke har hon på den här bilden, och det hade varit nice om den kunde hålla i sig under själva programmet i framtiden också 🙂
Samma här! Tycker hon är perfekt i sin form här, och det ska bli kul att jobba vidare på att kunna hålla detta under längre stunder.
Snygg-tjejen ♥ Hon är så fin i kroppen nu!
Halten i programmet blev helt ok, men hon ville köra ner huvudet och dra bettet ur handen på mig precis innan, haha…
Galoppen ska vi jobba på att få ihop kroppen bättre i 🙂
Riktigt bra takt här!
Jag älskade verkligen vår outfit! Brunt och beige är så himla snyggt tillsammans.

/ Emma

12 Kommentarer

 1. Emma den 28 okt 2019 11:32 kl 11:32

  Jättefina bilder!

  • Systrarna Elfstrand den 29 okt 2019 11:18 kl 11:18

   Tack snälla! 2. Ellen - tävlingsryttare den 28 okt 2019 22:06 kl 22:06

  Superkul! Och så fina!

  • Systrarna Elfstrand den 29 okt 2019 11:18 kl 11:18

   Åh tack 😀 3. Emma den 29 okt 2019 07:47 kl 07:47

  De bilderna var jäkligt snygga! Och jag måste säga, hoppas du inte tar illa upp, men iaf i MINA ögon så ser Bella på dessa bilderna ut som det svenska halvblodet gjorde förr i tiden. Helheten får mig att tänka på remontrytteriet från förr. 😍 Du blir inte arg? För det är faktiskt menat som en komplimang, det kan jag garantera.

  Känns nästan som att man blir sugen på att ta ett av de fotona, förvandla det till svart-vitt eller sepia, och lägga på ett filter typ “old photo” eller liknande. Har ni lite tid över…? 😉

  Jag tror att du, om du av någon anledning någon gång skulle vilja omskola Bella till dressyrhäst, har riktigt riktigt goda möjligheter att göra det! Och så får ni göra hopphäst utav Focus istället, för i mina ögon är han verkligen inte uträknad från hoppbanorna, så jag tycker ni ska köra vidare i lugn takt med det (och det gör ni ju också har jag förstått)! 😊❤️

  • Systrarna Elfstrand den 29 okt 2019 11:17 kl 11:17

   Åh tack 😀 Ja du har så rätt så! Hon är byggd på ett helt annat sätt än de flesta varmblodiga hästar idag, vilket kanske både är positivt och negativt, haha 😉 Ja, men eller hur! För några månader sedan så var en eventuell dressyrkarriär med Bella inget alternativ, men med tanke på hur mycket bättre hon har blivit på så kort tid så är inget omöjligt 😀 4. Anna den 29 okt 2019 09:58 kl 09:58

  För en tid sedan sade ni att Emma var mer åt hopp och Anna mer åt dressyr.
  Det stämmer säkert fortfarande, men det är lite roligt att se att ni gör precis tvärtom.

  Missförstå mig rätt, det är ingen kritik, bara lustigt att hur livet tar oss fram.

  • Emma den 29 okt 2019 10:48 kl 10:48

   Annan bloggläsare svarar: tycker det är roligt att man inte delar in sig i fack som är huggna i sten, jag förstår alltså hur du menar och själv tycker jag att både Emma o Anna verkar vara allroundryttare istället för det ena eller andra! Vilket är enbart positivt! Jag tycker också det är roligt att se och följa! Nu får vi vänta på systrarnas fälttävlanskarriär 💪😄  • Systrarna Elfstrand den 29 okt 2019 11:14 kl 11:14

   Ja men det stämmer 😀 Vi har nog alltid varit mer allround och tävlat i båda grenar, bara det att jag har råkat rikta in mig lite mer på hopptävlingar de senaste åren trots att jag fortfarande tycker att dressyr är lika roligt 😀 Haha well… du kan få vänta länge med det 😉 5. Tyra den 29 okt 2019 10:11 kl 10:11

  Tja formen är lite hemsk set inte ut som
  En form

  • Emma den 29 okt 2019 10:51 kl 10:51

   Och hur ska hästens form se ut på LC-LB nivå menar du? Bara en undran, eftersom Bella i min mening ser korrekt ut med tanke på nivån, i mina ögon. Ekipagets första dressyrstart dessutom! På en hopphäst! Nej för min del blir det 👍 alla gånger!  • Systrarna Elfstrand den 29 okt 2019 11:15 kl 11:15

   Tack snälla 😀Kommentera