Jag tänkte bjuda på lite tävlingsbilder från i lördags på mig och Bella 🙂 Eftersom jag och Anna var där själva så prioriterade vi film framför foto, men några bilder knäpptes ändå på framhoppningen och efter ritterna.

Först och främst kan jag berätta vad vi hade på oss. Många av grejerna kommer från vår egen webbshop Hästhuset, och är därför reklam för den.

♥ Hjälmen är en QHP Botanic som ni hittar HÄR. Älskar den så mycket! Sjukt skön och snygg. Kostar dessutom bara 1599 kr, vilket är ett riktigt bra pris för en hjälm.
♥ Kavajen är från det tyska märket Esperado, och jag har stl L i den. Skulle säga att de är normala i storlek, och dessutom väldigt sköna och snygga 🙂
♥ Ridleggingsen är våra egendesignade Uniquestrian Equipment, och jag har stl L i dem också.
♥ Ridstövlarna är ifrån Mountain horse. Vi säljer ridstövlar även för breda vader HÄR, där även modeller från Mountain horse finns. Jag har stl wide i benvidd och har ungefär 45 cm runt mina vader.
♥ Stigbyglarna är BR Tech Venice Light, och oh my god… Vilken skillnad det blev när jag bytte mina Sprengerstigbyglar mot dessa! Jag fick så himla mycket bättre balans eftersom stödet är sjukt bra (utan att det känns obehagligt). De är dessutom snygga och otroligt lätta (finns i flera färger). Jag trodde inte att jag skulle känna så stor skillnad i min skänkel av att byta stigbyglar, men det gjorde jag. Nu har jag därför beställt hem ett par egna så jag kan ha ett par på Bellas sadel hela tiden 🙂 Det enda negativa med dessa är att de är dyra, men jag tycker helt klart att de är värda priset eftersom de hjälper din ridning såpass mycket.
♥ Schabraket är ifrån Cristina Sport, och vi köpte det på GHS för flera år sedan. Lyckligtvis passar det denna kavaj perfekt!

Två glada tjejer, nöjda med sina prestationer ♥
Framhoppning!
Jag sa till Anna att “Hon ser ovanligt glad ut på bilderna du tog”, haha…
Som sagt… Vad har hänt med min lilla bitch? 😉
Här ser man lite attityd i hennes blick i alla fall.
Kramkalas ♥
Så jäkla söt så jag smälter!

Nu har jag redan börjat fundera över outfiten till vår nästa tävling, som kommer att bli i Trollhättan den 29 september. Jag har ju ett antal kavajer att välja mellan. Min rosa kavaj är dessvärre för stor och behöver sys in (i alla fall på sina ställen) så den planerar jag inte att ha. Funderar på om jag ska köra på svart eller marinblå kavaj nästa gång, så jag varierar för varje tävling, haha.

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Ellen - tävlingsryttare den 9 sep 2019 22:33 kl 22:33

    Så fina. Älskar er outfit!

    • Systrarna Elfstrand den 10 sep 2019 09:09 kl 09:09

      tack snälla 😀Kommentera