Här kommer några bilder ifrån gårdagens tävling 🙂 Anna kunde bara fota mig i 80 cm och jag kunde bara fota henne i 1m, men några bilder blev det i alla fall. En till omgång kommer upp här imorgon!

Så söt! Vi hade egentligen planerat att ha en matchande huva på henne (därav flätan i pannluggen) men den satt inte på plats ordentligt när jag red, så vi tog av den för säkerhets skull.
Det här hindret kollade hon till på och hoppade extra högt över. Roligt nog så kändes det som om hon hoppade typ 70 cm över hindret när jag red, och det kändes nästan som om jag skulle flyga av efteråt då jag inte var med på det. Sen ser jag den här bilden där det bara ser ut som om hon tar i lite extra, och på filmen ser det knappt ens obalanserat ut heller. Det är spännande hur det ALLTID känns 10 gånger värre på hästryggen än vad det ser ut, haha.
Vätskepaus är viktigt i värmen! Bästa Sigrid var med och hjälpte till också ♥
Brunt och rosa är en riktigt snygg kombo tycker jag!

/ Emma

Kommentera