Använder ni fortfarande appen Equilab? Isåfall hur ser hastigheten ut för varje häst? Ifall ni inte använder appen fortfarande, varför?
Vi använder den inte speciellt ofta, utan mest ibland på ridbanan för att checka av så vi inte sitter och nöter extra mycket åt något håll. Därför har vi inte riktigt koll på hastigheten, men nästa gång vi konditionstränar hade det varit kul att ha på appen och kolla det 😀

Hej, undrar om det går att köpa era leggings till Finland?
Jajamen 😀 De finns att köpa hos oss på Hästhuset.se där vi skickar till Sverige och Finland 🙂 Bor ni i andra länder än dessa finns våra leggings även HÄR numera!

Tror ni att ni kommer äga hästar hela era liv? Om inte varför?
Med största sannolikhet: Ja! Jag har jättesvårt att se mig ett liv utan hästar/att vara hästägare.

Hej! Tror ni att ni kan sälja/ samarbeta med gekås i framtiden & sälja era ridleggings där?! Hade vart toppen♡
Ja det hade varit drömmen 😀 Någon gång i framtiden förhoppningsvis 🙂

Era bästa tips för att få hästen framme för shenklen (stav) ?
Spana in DEN HÄR videon!

Hur upplever ni era Charles owen-hjälmar när det är varmt ute? Jag upplevde min oventilerande så jag blir kokande i ansiktet hehe ?
Haha, ja de är “ganska” så varma får vi hålla med om! Jag har dock inte hittat någon hjälm som jag känt mig hyfsat sval i, och eftersom jag tycker att JW/CO-hjälmarna är så sköna så lever jag typ i min ändå och rockar svett-looken efteråt 😉 Har ni tips på svala och samtidigt säkra hjälmar får ni gärna kommentera!

Goaste Lill-Snooken ♥ Vi har sagt att vi måste ta en exteriörbild på honom snart och jämföra med hur han såg ut i höstas, för det har hänt så mycket tack vare den mentala träningen!

/ Emma2 Kommentarer

  1. Kattis den 26 maj 2019 09:50 kl 09:50

    Angående svala säkra och sköna hjälmar så är back on tracks oslagbara! Inte alla som tycker dom är snygga dock. Men jag avgudar min ☺

  2. Daniela den 26 maj 2019 11:57 kl 11:57

    Jag äääälskar min Back on track Lynx!!

Kommentera