Tyckte ni sa i en video att Anna har ovalt huvud och då undrar jag om hon har något bra tips på hjälmar som passar just ovala huvuden! (som inte kostar överdrivet mycket.) Jag har provat flera olika hjälmar men tycker inte att någon sitter bra. 🙁
Det stämmer bra det! Jag kan tipsa om tre olika hjälmar som jag vet passar mig:
QHP Botanic(finns även med glitter) – denna finns med två olika liners, en oval och en rund. Perfekt, för då kan jag tjuva den från Emma om jag vill ha en svart hjälm någon gång 😀
Charles Owen Wellington Classic – mycket bra hjälm som jag använt lääänge. Enda minuset är att den är varm, så det kan vara något att tänka på. Den formar sig efter huvudet väldigt bra då vadderingen inuti hjälmen är något tjockare.
One K – jag har både en One K Avance paint matt glitter och en Defender elegance chamude. Älskar dem! Det är de enda hjälmarna jag äger och använder 🙂

Om jag inte missminner mig så har ni väl haft flera perioder där många av hästarna varit skadade/ofräscha? Hur håller ni motivationen uppe?
Ja, Tage och Boppen fick sparkskador samtidigt bland annat. De lyckas av någon anledning skada sig samtidigt många gånger 😉 Bra fråga hur vi håller motivationen uppe. Jag tror att det dels hjälper att vi är två som går igenom toppar som dalar, men också för att vi lite vet att det är livets gång. Det är sällan en häst lever ett helt liv och aldrig skadar sig, så det är bara att ta sig igenom. Beroende på hur skadad den är kan man ju hitta på grejer ändå, så det får man försöka motivera sig själv med. Promenera, beta, träna lättare grejer från marken, borsta och mysa. Det är så tråkigt med skadeperioder, men de går ju(förhoppningsvis) över i sinom tid 🙂

är de inte ett osäker jobb och var influncer vet att de är provat men va tjänar man ungefär?
är ni inte sugna på ett annat jobb?

Jo det är såklart inte ett lika “tryggt” arbete som många andra är, eftersom man inte riktigt vet om annonsörer osv vill vara kvar hos en och intäkterna/vinsten kan variera mycket varje månad. Vi är absolut inte sugna på något annat jobb, och dessutom arbetar vi inte enbart med sociala medier utan också med vår webshop så vi känner oss inte osäkra. Älskar vår vardag och vi älskar det vi sysslar med varje dag!

Vem är er filmare?
Kan inte Emma hoppa Focus. Hade varit spännande hon är ju mer hoppinriktad.

Oftast brukar mamma ställa upp <3 Så tacksamt. Hon är dessutom inte helt bekväm med hästarna men trots det står hon i mitten och filmar när vi gör galna grejer i paddocken, haha. Tack mamsen! Jo Emma kan absolut hoppa Focus någon gång. Mer hoppinriktad vet jag dock inte om hon är, vi hoppar och rider dressyr lika mycket båda två 🙂

Vad tycker ni om denna artikel? Er markträning är ju trots allt inspirerad av NH. 🙂
Läs svar HÄR 🙂

/ Anna

Kommentera