Smörjer ni era hästars mungipor och hovar? Isf med vad och hur ofta??
Vi behöver faktiskt sällan göra det! Vi smörjer bara om de är torra. Då tar vi vaselin. Skulle hovarna vara torra tar vi hovolja på dem.

Såg en kommentar på instagram angående att ni borde sätta martingal på Focus för han har huvudet så högt, hur tänker ni kring det?
Jag ser inget problem i att han har huvudet högt. Orkar inte ha massa onödiga remmar på honom som med all säkerhet ändå inte kommer hjälpa. Sen tror jag dessutom att det kommer lägga sig mer och mer när han fått mer rutin och trygghet i hoppningen.

Hur tänker ni kring att Fokus kanske kommer ha tungan ute på tävling? Tror ni att ni kommer få kommentarer om det även om han går fint och ser ut att vara harmonisk i munnen?
Tänker ingenting kring det alls. Kan liksom inte göra något åt den saken, så jag orkar inte lägga någon som helst energi på det faktiskt. Domarna får tycka och skriva vad de vill. Kan inte sia kring det 🙂

När får ni svar angående Boppens tänder?
De ska dras den 23e mars. Är väl i och för sig inte så mycket svar vi får kring det. Däremot har vi inte fått svar på hans blodprov än angående om han har PPID eller inte.

Hur långt vill ni ta Bella i dressyren? Mer än LA?
Det hade varit roligt att ta upp henne till MSVC/MSVB så länge hon tycker det är roligt och det känns bra inne på banan.

Vilken är den största händelsen som skett i ert hästliv?
Det är så svårt att välja en händelse, men jag får nog säga när jag(Anna) väl fick börja rida. Jag hade velat börja rida sen jag var fyra år gammal, och fem år senare fick jag äntligen det. Det var en härlig känsla! Det är ju “tack vare” den händelsen som jag fått egna hästar och har möjlighet att jobba med det jag jobbar med.

Vad tycker ni om ES nya schabrak? (framför allt den nya loggan)
Jag gillar dem! Är inte överförtjust i den rosa färgen, men tycker det gråa och vita var väldigt snyggt. Grymt fint med det vita med vinröd kant till vinröd kavaj på tävling 🙂

Denna hovolja använder vi oss av vid behov! Effols hovolja. Finns bland annat HÄR(på vår webshop).

/ Anna

1 Kommentar

  1. Maja den 18 mar 2020 20:20 kl 20:20

    Hur tvättar ni era bett efter ridpassen? Doppar ni dem i vatten och tvättar av det värsta eller har ni en mer utvecklad tvätt-rutin? Kram

Kommentera