Hej! Jag och min syster är mycket intresserade av mental träning men vet ej hur vi ska göra. Vi skulle vilja att våran häst Mirre skulle gå på transporten lättare (som era hästar)
Skulle va jätte roligt om ni kunde göra en video där ni visar hur ni tränar era hästar mentalt😊

Vad roligt att ni är det! Vi har gjort några videos ihop med Anna som heter “Horsemanship med Anna” som du kan spana in! Det är så himla svårt att göra videos, dels för att jag och Emma fortfarande inte har helt koll på allt, men också för att det tar ganska lång tid att utföra vissa grejer så det blir så långtråkiga videos då, känns det som… Vi kan varmt rekommendera att kontakta någon som är duktig på mental träning för häst 🙂

Hur långt har ni kommit i er planering om att starta en podd. Hade varit jättekul om ni startade en. Love you <3
Vi ska ha ett möte på fredag med en eventuell framtida samarbetspartner där vi förhoppningsvis kan spela in! Efter det mötet kommer vi veta mer, men det är verkligen i startgroparna nu 😀 Roligt att du ser fram emot en podd, vi ser fram emot att starta en! Kram <3

Vilken pizza är eran favorit? Vet att ni tyckte väldigt mycket om kebabpizza för några år sedan, ( om jag inte minns fel? Kanske bara var att ni gillade kebabsåsen på pizzan? )
Innan Emma blev vegetarian var Vesuvio(pizza med ost, tomat och skinka) favoriten, men numera är det Margerita(ost och tomat). Jag föredrar mestadels Margerita jag med, eller Capricciosa(ost, tomat, skinka och champinjoner). Kebabpizza gillar vi inte, hehe. Kebabsås däremot, det ska det vara på pizzan! Emma tar typ kebabsås med pizza och jag brukar doppa mina pizzabitar litegrann i kebabsås, och helst kanterna. Mums! Blev sugen på pizza nu, haha…

Har ni testat göra hemgjord pizza? Antingen på färdig pizzadeg eller pizzadeg helt från grunden? Vad tycker/tyckte ni om det?
Ja, vi har gjort både med pizzakit och hembakad. Dock var det väääldigt längesen som jag bakade egen pizza, på grund av lat 😉 Haha. Borde absolut göra det igen! Föredrar helt klart köpepizza, men både pizzakit och hembakad är väldigt gott det också.

Vad är eran åsikt om sadelpaddar och varför använder ni det?
Vi använder det helt enkelt för att våra sadelutprovare tycker att vi ska ha det 🙂 Har ingen åsikt om sadelpaddar alls, faktiskt.

Vad tycker ni om Hydra, Verz och liknande youtubers?Underhållande?
Ingen aning om vad det är för Youtubers, så har ingen åsikt om dem 🙂

Vilken ungdomsserie kollade ni mest på när ni gick på högstadiet och gymnasiet?
På mellanstadiet tittade vi gärna på Disney Channel och kollade på Hannah Montana och Zack och Cody’s ljuva hotelliv, men sen när vi blev lite äldre så kollade vi knappt på serier. Den enda serien vi kollade på var Vänner faktiskt. Så var det länge, vi vägrade att kolla på någon annan serie, haha. Så jag vet inte, vi tittade nog inte direkt på någon ungdomsserie på det viset tror jag?

Har ni sett serien “Prisonbreak?” Om ja – vad tyckte ni? Om nej – skulle ni vilja se den serien? Jag tycker själv om prisonbreak väldigt mycket ( första serien nånsin som jag kollar på ), och är helt förälskad. ( Särskilt i en av huvudpersonerna Micheal Scofield ). Om ni inte har sett den så rekommenderar jag den verkligen! Ännu roligare hade varit att få en reaktionsvideo när ni kollar på pilotavsnittet.
Emma har sett Prison Break och hon tyckte att de två första säsongerna samt fjärde säsongen var väldigt bra, men resten var inte det, så nu har hon slutat kolla. Över lag så tycker vi att väldigt många serier är bra i början men tappar med tiden. Jag är inget riktigt seriefreak som Emma så jag har inte orkat kolla på den och kommer antagligen inte att göra heller.

/ Anna

Kommentera