Då undrar jag: var hade ni sett er själva i livet, om ni inte gjort det ni gör, dels idag men även om säg tio år? Alltså om ni INTE jobbat med hästar och sociala medier. Vad tror ni att ni hade gjort, dels yrkes/karriärmässigt, men också hur ni tror era privatliv hade sett ut (hade de ens sett annorlunda ut mot idag, hade ni bott som ni gör, osv osv)?
Ha en fin fortsättning på helgen!!!

Alltså förlåt för att jag är jäkligt tråkig nu, men jag har inte en blekaste aning. Innan jag började jobba med det vi gör idag jobbade jag på ett lager, i brist på annat. Trivdes inte alls med min tillvaro då. Hade inga ambitioner till att plugga och har inte det nu heller, så skulle detta gå i stöpet vet jag inte vad jag skulle göra med mitt liv, haha. Ett liv utan hästar går inte ens att föreställa sig, och jag har inga andra direkta intressen som jag känner att jag hade kunnat ägna mig åt istället för hästarna, faktiskt. Det enda jag vet är att jag antagligen hade bott på samma ställe, eller i alla fall ungefär, för jag gillar inte storstäder eller lägenheter, haha 😉 Emma hade antagligen jobbat inom HR eftersom hon är utbildad personalvetare, och då bott i en lagom stor stad där dessa tjänster efterfrågas på ett annat sätt än på landet.

Hur går det med bett på focus?
Det går framåt! Rider med bettet i varje dag och sen har jag tygel kopplat till bettet kanske två gånger i veckan än så länge. Tror att jag kommer öka på ridpassen i paddocken lite tillfälligt så vi kan träna ännu mer på bett. Men han gör det super! Får ett fint stöd till bettet.

Har ni funderat att ställa ut på ngn mässa med er webshop?☺️
Ja, så småningom! Det är ju dyrt att ställa ut på mässor så vi vill känna att vi är lite mer förberedda innan vi ger oss ut på något sånt 🙂

Tröttnar ni aldrig på varandra när ni träffas och jobbar tillsammans varje dag?
Tro det eller ej, men nej, faktiskt inte. Haha! Tycker att det känns konstigt de dagar vi inte träffas snarare.

Jag ser att ni rider Bella på bettlöst nu, funkar hon bra på det? När ni la upp en video när hon provade det första gången gick det ju inte super bra tänkte jag. Har ni provat det på Tage och Boppen också? 🙂
Hon går bara bettlöst i skogen ibland som variation 🙂 Hon går tyvärr inte så jättebra på det. Känns tung i handen och blir lång. Vi har inte testat på Tage och Boppen än men det kanske blir av i framtiden!

/ Anna

1 Kommentar

  1. Lisa den 22 nov 2019 02:55 kl 02:55

    Underbart att höra att träningen med Focus gick bra. Bra jobbat! Med tanke på Bella och bettlös så har jag ett tips, Låt henne bära upp sig själv helt med låånga tyglar. Låt henne bli lång och tung fokusera inte på det. Det tar tid men riktigt bra i långa loppet att ha en häst som bär upp sig själv oavsett.

Kommentera