Skip to content

Svar på söndagsfrågor

Ni skrev ut för ett tag sedan att ni skulle åka på meeting ihop med Miranda, hur blev det med den planen?
Ja, vi skulle gjort det, men det krockade tyvärr med Vedum Kök & Bads 100-årsfest som jag och Samuel var på. Hade lovat honom och såklart fick det gå före tävling, tävla kan vi ju göra när som helst annars. Hoppas det blir meeting nästa år istället!

Vilket märke på boxar har ni? Är ni nöjda med de?
Vi har Järpåsboxen, köpta på Ladugårdsinrede(en lokal butik där vi bor) och ja, vi är nöjda! De är prisvärda jämfört med andra vad jag förstått. Det enda är att dörrarna är lite tröga, och att Focus lärt sig hur man får upp låset haha. Det går dock att byta, så kanske att vi gör det i framtiden. Nu står ju inte våra hästar på box så ofta för visso, men ändå. Onödigt med rymlingar 😉

SKulle ni kunna tänka er att köpa en liten ponny ni ej kunde rida? för ex sällskap, trickträning med mera
Nej, inte i dagsläget i alla fall. Fyra hästar är typ två hästar för mycket, haha 😉 Vi är väldigt nöjda med det vi har och tränar hellre på marken med dem.

Kan ni inte köpa en islandshäst?
Vi är inte intresserade av det i dagsläget, nej 🙂 Skulle dessutom inte orka med ännu en häst, haha. Fyra är nog 😉

Upplever ni att hästarna ligger mer i hagen sen Bella kom? 😅
Bra fråga, haha! Minns knappt hur det var innan Bella kom, men det känns som att de ligger mer tillsammans och sover nu så det kanske kan vara så 😉

Kan ni inte testa ohpenas stigbyglar? 
Hade vart spännande! Om de skickar ett par så 😉

vart har ni köpt ledrepen ni använder vid mentalträning? Blir det stor skillnad att använda dessa istället för vanliga grimskaft eller är det ungefär samma effekt. Hur vet man att repgrimman sitter bra. Köpte en cob men den var för liten så bytte till full men den ser för stor ut istället. tips på hur den ska sitta.
Vi har köpt både grimmor och rep på naturhästen.se. Ja, jag tycker det är stor skillnad med tanke på att grimskaft är lättare och oftast betydligt kortare än ett ledrep. Vi är långt ifrån grymma på att veta hur repgrimmor ska sitta, men vi knyter våra ungefär SÅHÄR. Vi sätter grimman högt upp. Hoppas det var till någon hjälp!

Samuel och jag på festen som pajade vår planerade meeting-helg 😉

/ Anna

Kommentera

Scroll To Top