God morgon allihopa! Igår hade jag en mysig kväll hos vår kompis Amanda tillsammans med Sofia & Lisa. Vi åt vietnamesiska vårrullar, tjötade och kollade på film. Jag lyckades även somna i soffan under halva filmen, så det var väldigt skönt! Hemma somnar jag nästan aldrig, men hos Amanda somnar jag varje gång vi förflyttar oss till soffan, haha.

Idag var planen att rida Bella & Boppen i paddocken men det verkar som om det ska spöregna hela helgen här på schlätta, så det kan hända att de får två vilodagar istället för en. Gör ingenting ändå 🙂 Här kommer i alla fall får senaste stallvlogg som vi spelade in i onsdags, och ni får bland annat hänga med på hoppträning!

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Malin den 12 sep 2020 09:43 kl 09:43

    Tips på fräscha upp handskarna: ta en sprayflaska med lite handsprit, lite ättika och vatten och spruta i och på handsken så kan lukten försvinna 🤠

  2. Erika den 12 sep 2020 10:05 kl 10:05

    Har inget vidare råd gällande lukten på handskarna, men jag har ridit med Tegeras arbetshandskar och de håller väldigt länge! 🤣 kanske inte det snyggaste(på tävling har jag andra) men jag har haft mina i flera år och de funkar fortfarande. Finns även vinterfodrade i vissa modeller 🤩🤩

    Jag har ett par som liknar dessa: https://www.bygghemma.se/hus-och-bygg/arbetsklader-och-skydd/arbetshandskar/skyddshandskar/arbetshandske-tegera-9120-6-pack/p-469624

Kommentera