Hej på er! Eftersom jag varit och fortfarande är sjukskriven efter min visdomstand så fick Emma vlogga själv i onsdags. Ni får hänga med henne på ridtur med Bella, på gymmet, se lite vad Emma äter under dagen och såklart på hoppträning med Boppen. Väldigt mysig video tycker jag, och roligt för mig att se på som inte kunde vara med. Focus fyllde också år i onsdags så han fick massa morötter av Emma ❤

Glad nationaldag förresten! Ska ni fira något? För egen del blir det lugnt. Jag och Samuel ska laga fiskgratäng, perfekt för mig som har det lite svårt att tugga än, haha. Ha en fin lördag!

/ Anna

4 Kommentarer

 1. Cecilia Johansson den 6 jun 2020 15:27 kl 15:27

  Mysig video. Ni är modiga som vågar prata med en kamera, Jag blir allt annat än bekväm framför kameran då jag lätt tar in vad andra tycker och tänker. Att ta bilder är inga problem. Kram till er. Grattis till Fokus på födelsedagen.

  • Systrarna Elfstrand den 6 jun 2020 18:29 kl 18:29

   Tack snälla 🙂 Vi har blivit vana vid det med åren, men i början var vi helt klart inte lika bekväma som vi är nu! 2. Malin den 7 jun 2020 20:35 kl 20:35

  Superhärlig vlogg! Uppskattar er blogg och vlogg supermycket!! Tack för att ni delar med er och lägger så mycket arbete på det.

  • Systrarna Elfstrand den 7 jun 2020 20:53 kl 20:53

   Tack snälla så kul att höra 😀Kommentera