God morgon allihopa! Nu ska jag och Anna bege oss ut till stallet för att rida ut en lugn tur på alla hästarna. Efter det kommer våra kompisar Ida & Anton hit och då ska vi åka och bada. Hoppas att det soliga och fina vädret som jag ser utanför fönstret nu kommer hålla i sig så det faktiskt blir sol- och badväder hela dagen idag 🙂

Här kommer vår stallvlogg som vi spelade in tidigare i veckan. Ni får se när vi rider ut på gamlingarna, jag rider dressyr på Bella och Anna dressyrtränar Focus. Det blev en riktigt lång och härlig vlogg som jag hoppas att ni kommer att gilla 🙂 Ha en toppendag allihopa!

/ Emma

2 Kommentarer

  1. Annelie den 13 jun 2020 19:33 kl 19:33

    Bra vlogg👍🏼Fint ridit av er båda!! Min favoritsysselsättning i stallet är nog att fodra och mocka. Harmoniskt att höra dem tugga på hö och annat i krubban. Mysigt tycker jag😇.

    • Systrarna Elfstrand den 14 jun 2020 09:11 kl 09:11

      Tack snälla 😀 Och vi håller helt med 🙂Kommentera