God eftermiddag! Nu sitter jag vid datorn och knapprar. Vi har haft en fin tisdag, jag och Emma. Kolla bara hur vackert det är utanför fönstret just nu, as we speak:

Idag har Focus och Bella fått gå dressyr, och Tage och Boppen en uteritt. Jag red Focus direkt efter gym och frukost. Fick snabba mig på lite då jag åkte in med Bosse till veterinären och hade tid halv 12. Focus var helt fantastisk idag! Tror jag ska fortsätta med konceptet två pass på banan i rad faktiskt, känns som att vi får ut mycket av det. Jag kommer lägga upp ett inlägg om vårt upplägg/system snart som jag knåpat ihop där jag går in mer på hur vi tränar just nu. Jag red en stund på enbart bettet och fick en SÅ fin känsla. Många undrar om hans tunga, och ja, den är ute ganska ofta. Det är dock inte det som är problemet, utan kontakten till bettet. Idag tog han superfin kontakt nästan hela tiden! Så glad 😀 Red i alla gångarter utan problem. Tandläkaren berättade att han antagligen har ute tungan för att han kommit på att han inte får plats med både bett och tunga samtidigt och att jag bara ska “köra på”, så jag får helt enkelt strunta i tungan. Åker den in mer och mer är väl det bra, men jag försöker att inte lägga så mycket energi på det ärligt talat.

Bella gick ett pass med Emma och de red skritt och galopp idag. Bella har helt klart svårast för skritten, men galoppen är också hennes lite svagare punkt. Traven har börjat lossna, där kan hon korta och länga sig mer och mer men skritt och galopp är svårare, så därför fokuserade Emma på dessa två gångarter idag. Hon hade varit jätteduktig! Så roligt att det går så mycket framåt för dem nu.

Tage och Boppen gick en joggingrunda i skogen och de var pigga och glada. Imorgon blir det nog tvärt om, dressyr på gamlingarna och uteritt på ynglingarna.

Hittade den här gamla bilden på Emma, Iris och Bosse ♥ Får fortfarande mycket frågor om Iris och hon har flyttat till en annan familj. Det skar sig tyvärr mellan dem efter några år. Saknar henne som tusan men vet att hon har det toppenbra så det känns bra ♥

Bosse åkte jag in med för att han kliat örat så himla mycket det senaste. Visade sig att stackaren åkt på öronskabb i ena örat, så han har fått behandling för det. Skönt! Han är alltid gnällig när han sitter i buren men han är så fantastiskt snäll att ha och göra med. Superduktig när veterinären undersökte och rengjorde hans öra ♥

/ Anna

2 Kommentarer

  1. Emma den 23 jan 2020 14:18 kl 14:18

    Alltså, den utsikten just där och då – 😍 Sååå vackert!

    • Systrarna Elfstrand den 23 jan 2020 14:57 kl 14:57

      Eller hur!! 😀Kommentera