Idag har vi haft en rolig och effektiv dag! Vi startade dagen på gymmet, och efter frukost och jobb så åkte vi till ridskolan för att spela in en sockerbitschallenge med Bella och Boppen. Så skönt att ha spelat in filmerna för denna vecka redan! Emma har dessutom hunnit redigera en, och ska göra klart den andra strax med. De skötte sig bra, och det var så härligt att få skutta lite med Boppen. Nästa vecka får det bli ett lite mer ordentligt hoppass, för nu blev jag hoppsugen, hihi.

Jag har redigerat nästa veckas poddavsnitt, så det är klart. Ska bara lyssna igenom också så jag inte råkat klippa knasigt någonstans. Skönt att ha det gjort också! Tage och Focus fick skrittas för hand idag. Jag hade tänkt skritt i paddocken eller ut i skogen men då konstaterade jag och Emma att vi lika gärna kunde gå en promenad. Skönt för oss att sträcka lite på benen också.

Boppis! <3 Han är så härlig att hoppa.

Nu ska jag försöka få fram lite blogginlägg. Vi åker ju till GHS fredag-söndag denna vecka, så det vore skönt att ha lite tidsinställda så inte bloggen står tom över helgen. Vi vill gärna lägga vår energi på att vara “här och nu” i helgen så därför får live-uppdateringar vänta tills på måndagen. Om ni har förslag på inlägg så är det varmt välkommet!

/ Anna

Kommentera