Tjohooo, nu är det inte långt kvar innan jag och Samuel sitter på flyget till Kroatien och Igrane! Klockan 06.05 lyfter vi från Landvetter. Mamma och pappa kommer ta hand om vårt hus medan vi är borta så Bosse kommer leva lajf 😉 Jag är för övrigt en “packningshatare” så jag packar nu, lite halvt i sista sekund. Min frisör börjar packa en månad(!!!) innan avfärd, skulle aldrig falla mig in, haha. Något olika där.

Idag har vi varit med i radio, var det någon som lyssnade? Vi var med några gånger mellan strax innan 10.00 till 13.00 ungefär. Rolig erfarenhet ändå! Det var längesen vi talade i radio, minns att det hände några gånger på ridskolan. Var dock till den lokala radion vilken antagligen var ganska liten hehe.

Innan radioinspelningen så hoppade jag Boppen och Emma Bella. Vi har öppen bana nu under helgen, så vill ni komma och hoppa en färdiguppställd hoppbana så går det att göra hos oss! Kostar 100 kr. Kontakta Emma på Facebook innan bara 🙂

Hur som helst så var hästarna superduktiga idag! Boppen kändes till en början lite lång och springig, fick inte riktigt ihop honom så bra. På någon linje lyssnade han inte alls, så då blev det 5½ galoppsprång istället för 6, men då får han faktiskt skylla sig lite själv när han inte lyssnar på mina förhållningar 😉 Annars var han fin! Vi avslutade med en bana på 1 m, och förutom att jag failade lite på ett hinder där jag satte honom lite väl i bott så är jag supernöjd med rundan. Det klippet finns på min Instagram.

Emma och Bella var duktiga och hoppade i slutet en 90-bana. Bella var fint framme för skänkeln och pigg och glad. Emma red bra också! Emma sa det att hon börjar känna sig lite mer balanserad och varmare i kläderna nu så det är roligt. Kändes bra inför nästa veckas Pay and jump.

Min lille skitkatt! <3 Han satte sig i resväskan och tvättade sig när jag drog fram den, haha.

Nej, nu ska jag packa klart och sen ska jag och Samuel äta lite ost och kex till kvällsmat. Sen blir det uppstigning vid typ halv 3 för att åka mot Landvetter vid klockan 03.00. Tur pappa kör 😉 Och förlåt pappa, haha <3

Ha det grymt i Sverige så hörs vi igen när jag är hemma!

/ Anna

4 Kommentarer

 1. Lisa den 18 jul 2019 19:27 kl 19:27

  Lyssnade lite, men jag har egentligen lite svårt för radio xP

 2. Johanna den 19 jul 2019 03:49 kl 03:49

  Såklart man lyssnade. Det jag undrar är lite om er mamma, hon syns eller hörs sällan. Är det hennes val att kanske ligga lite i “lä” från det sociala är det givetvis okey. Ha en underbar resa nu Anna och S. Jag ska strax iväg och köra några till Sthlm för utlandsresa.

  • Emma den 21 jul 2019 15:52 kl 15:52

   Åhhhh den kattbilden alltså 😍😍😍😁😁😁  • Emma den 21 jul 2019 15:56 kl 15:56

   Tar mig friheten att skriva att svara trots att jag bara är en annan bloggläsare. Systrarna Elfstrands mamma vet jag finns med i “några” (vet ej hur många) youtubevideor på deras kanal, och hon verkar absolut och totalt störtskön alltså, om du inte kollat så leta efter de videorna. Skulle också gärna se mer av Elfstrandsmamman för hon är ju bara cool 😎 👌😁Kommentera