God morgon! Idag ska jag och Emma åka och handla litegrann är tanken. Vanliga kläder, vilket inte hör till vanligheterna 😉 Emma behöver lite basplagg(jag klagar alltid på henne att hon inte har några “normala” kläder när jag behöver låna en tröja. Hon har bara ridkläder, träningskläder och festkläder typ, haha!) och jag ska se om jag hittar några bra träningstoppar. Sen får vi se om något mer slinker med. Skulle behöva köpa sådana “korrigeringsdroppar” till foundation också! Min är lite för mörk. Blekare än blekast är jag.

Som vanligt så får ni ställa era frågor i kommentarsfältet, så svarar vi på dem i veckan som kommer! Hoppas ni får en fin söndag och avslut på sjätte veckan för året <3

/ Anna

6 Kommentarer

 1. Pauline den 9 feb 2020 16:09 kl 16:09

  Hej Emma och Anna
  Hur länge har ni tjänat pengar på youtube?:) vart kommer erat müsli ifrån och vad heter märket?

 2. Emelie Mülla den 9 feb 2020 20:37 kl 20:37

  Vad gillar ni för musik? Har ni nån favoritlåt som gillar lite extra?

 3. anonym den 10 feb 2020 07:46 kl 07:46

  Tycker ni ridning och veganism hör ihop? Kan man vara vegan och samtidigt hålla på hästar enligt er?

 4. Ellen den 10 feb 2020 08:16 kl 08:16

  Hej!:) Jag har alltid funderat vad man gör med såna där gelpaddar som höjer bak (ni visade en i utrustningsvideon). Sadeln hamnar väl i bakvikt om den är för trång, och då sätter man ju bara mer tryck fram om man lyfter upp den bak? Har därför aldrig förstått när det lönar sig att använda en padd som höjer bak. Däremot förstår jag att om hästen tappat muskler så att sadeln är lite för vid och hamnar i framvikt och glappar bak så går det att höja upp framtill med padd så man får bak tyngdpunkten lite. Men en för smal sadel i bakvikt går väl inte att korrigera med padd? Blir inte trycket vid manken stort?

  1
  • Anna den 10 feb 2020 09:08 kl 09:08

   Mkt intressant fråga som jag hoppas att ni skickar vidare till ett proffs. ❤ 5. Anna den 10 feb 2020 09:07 kl 09:07

  Ni är ju intresserade av smink och skönhet och sånt.
  Det är jag egentligen också men eftersom jag aldrig är någon annanstans än i stallet, på jobbet (där folk inte bryr sig) och min soffa så använder jag mkt sällan smink.
  Alltså, vid vilka tillfällen och hur ofta sminkar ni er?

Kommentera