Hej på er! Fredag och fredagskväll på ingång och jag, Emma och Samuel ska åka hem till mamma och pappa och käka middag. Mysigt! Jag börjar bli hungrig, så det ska bli gott med käk om en stund.

Idag har vädret varit väldigt dåligt, men vi har gett oss ut i regnet ändå. Vi försökte skynda oss ut i morse när det var hyfsat, men det ökade dessvärre under tiden så vi blev rejält blöta kan man säga. Jag red Focus, Emma Bella och pappa hakade på med Tage. Jag hade på mig min Uhipkappa, en stickad tröja, en underställströja och en t-shirt och jag kan säga att t-shirten var blöt, haha. De är inte särskilt regntäta de där kapporna, vilket jag egentligen vet om, men ibland tänker man inte så långt… 😉

Hästarna var i alla fall väldigt fina! Superpigga och glada trots vädret. Även om det suger att rida i spöregn så är det trots allt väldigt nyttigt. Ibland är det ju skitväder på tävling, så då är det såklart bra att träna på det hemma också. Även om vi kanske inte direkt väljer regn framför uppehåll, men det vet väl ni vid det här laget, haha.

Annat väder var det här! Solig och varm sommardag på tävling i Falköping.

Nej, nu måste jag sticka. Ha en superfin fredag och helg! Ska ni göra något kul?

/ Anna

Kommentera