Hej på er! Jag och Emma har tillbringat morgonen i stallet och har motionerat alla hästarna. Det regnar nu(äntligen!) så vi ville passa på att få det mesta gjort innan det skulle börja regna. Lite fick vi på oss, men inte så farligt. Hästarna fick gå i skogen allihopa, och de skötte sig finfint.

Först ut var Focus och Bella, och Focus var lite spänd. Det kan hända att vi är på g in i en lite sämre period nu i och med att vi börjat jobba på något som han tycker är jobbigt igen – det vill säga backa genom bomlabyrinter. Dock var han superduktig, för han tvärvände aldrig utan gick på framåt även om han var lite frågande några gånger. De har nämligen grävt ur diken där vi brukar rida, så det ser såklart helt annorlunda ut. Stolt över min kille som ändå går fram trots det! 🙂 Bella bara hakade på, inga bekymmer när man går som andrahäst 😉

Sen red vi ut på gamlingarna ihop med vår inackordering Sara på Wellington. Det gick finfint! Boppen kändes mjuk och jag försökte rida honom lite lång och låg i formen för att stretcha ut, och det gjorde han bra.

Bild från i morse. Bella, Focus och Tage låg och sov i sin älskade sandhög <3

Nu är det dags för mig att klippa morgondagens podd! Blev lite sent, för vi har haft annat att göra både fredag, lördag och söndag. Ogillar egentligen att ha sådant släpandes, men ibland har man helt enkelt inget val när annat kommer ivägen. Ska hur som helst bli mysigt att sitta och klippa den medan regnet faller utanför fönstret. Hästarna står nöjt och betar mitt i hagen trots regnet, så de är nog också glada över lite nederbörd.

Hoppas ni får en finfin start på veckan!

/ Anna

Kommentera