God kväll allihopa! Jag har precis käkat middag och ska snart inta chillposition i soffan 🙂

Idag fick vi ridhjälp av pappa och Gabbi efter att de slutade jobbet. Väldigt smidigt att kunna få ut alla djur i skogen samtidigt! Gabbi fick prova Bella idag för första gången och… hon blev kär, haha. Föga förvånande, för alla som får prova henne verkar bli det. Speciellt i skogen för där är hon så fin och snäll (så länge hon inte behöver gå först, hehe). Roligt att höra Gabbis input också om hur Bella rörde sig för hon kunde också känna av hennes svagheter nu. Bellis har som ni kanske vet “bytt sida” och Gabbi kände hur hon satte under sig bakbenen/formade sig osv, och hade samma känsla som mig. Alltid skönt att låta någon annan rida ens häst ibland och få ett kvitto på att hästens “svagheter” inte bara beror på att du som ryttare sitter skevt.

Focus krånglade litegrann idag, men till hans försvar så mötte vi både läskiga fåglar i en damm och en get så det var mycket livsfarliga grejer ute 😉 Annars var det en härlig tur! Utöver detta så har det spelats in podd och vi har även redigerat både podd och Youtubevideo. Tycker att det här poddavsnittet blev väldigt bra så jag hoppas att ni ska gilla det också 🙂

Den populära (och trötta) tjejen!

Imorgon vankas det dressyrträning för Amalia på eftermiddagen/kvällen och innan dess blir det gym, jobb + ridning av gammelgrabbarna som vanligt. Ska bli ytterst välbehövligt med en träning!

/ Emma

Kommentera