I skrivande stund så öser verkligen regnet ner här på Varaschlätta. Jag och Anna var strategiska och gick upp hyfsat tidigt för att hinna rida hästarna innan det började regna, och det lyckades vi med. Det regnade lite när vi red Tage och Focus, men inga stora mängder. Jag tycker faktiskt att det känns skönt och mysigt att det regnar idag när vi ändå inte hade några andra planer, och det har dessutom varit ganska bra väder i någon vecka nu. Det blir ingen torka som förra året skönt nog 🙂

Hästarna var fina idag! Vi ska som ni vet låta dem vila större delen av nästa vecka, så idag blev det bara en lugn och kort joggingtur. Först ut var Bella och Boppen och båda två var kanonfina. Sedan var det Focus och Tages tur. Som ni vet så har Focus krånglat endel på uteritterna det senaste, men idag var han supersnäll och krånglade inte en enda gång. Skönt för Anna som flög av igår och därför var rejält mörbultad idag. Tage gick efter Focus och jag hade lite problem med att få honom lugn för han var superpigg, haha. Nåja, det är roligt att den gamle gubben fortfarande har sån energi 🙂

Annars har jag haft en väldigt lugn dag idag och bara varit på gymmet och kört ett riktigt gött benpass utöver ridningen. Behöver verkligen vila upp mig, så imorgon ska jag anstränga mig själv för att sova så länge jag bara kan. Det ska bli så skönt att slippa ställa klockan! Jag har verkligen känt mig helt död de senaste dagarna, och får hoppas att det kan botas av en lång sovmorgon och noll planer imorgon. Ikväll ska jag nog titta på VM-matchen. Är inte intresserad av fotboll egentligen, men när det är bronsmatch för de svenska damerna så gör jag ett undantag och håller tummarna 🙂 Ska ni kolla på matchen?

Imorgon kväll tänkte jag och Anna göra en photoshoot med Bella och Focus där vi fotar varandra. Det ska bli bra väder då utan så mycket blåst, och jag är så sugen på att få lite nya, fina bilder i finkläder och skor 🙂

/ Emma

Kommentera