Hej allihopa! Efter en liten nap är jag så redo för helg nu. Tydligen är jag väldigt trött för jag somnade en liten stund när jag vilade och lyssnade på podd. Väldigt skönt dock 🙂 Helgen som kommer verkar bjuda på bra väder, så jag hoppas på att det blir badväder både imorgon (då har vi planerat att bada med ett par kompisar) och på söndag!

Idag har det i alla fall varit sjukt blåsigt. Vi har varit skonade från blåst det senaste, men idag blåste det minst 10 sekundmeter här. Som tur är hade vi planerat in ett pass i paddocken där det stod markarbete/studshoppning på schemat för alla hästarna.

Allihopa var superduktiga och inte en enda bom revs idag, vilket är tacksamt för oss ryttare när vi inte har någon som står på marken och kan hjälpa till att bygga upp om det rivs 😉 Detta blev Bellas första skutt efter sin lilla skada och hon var överlycklig! Hon är så söt för jag känner på hela henne hur roligt hon tycker att det är, samtidigt som hon verkligen inte blir “hysteriskt pigg/busig” på något vis, utan hon visar det snarare på sin utstrålning. Focus skötte sig också kanon trots att det var några veckor sedan han hoppade senast pga Annas tandoperation.

Gammelgrabbarna var också riktigt duktiga. Tage blev en het ponny, som vi brukar skämta om ibland. Han började passet med att vara ganska seg, men efter lite hoppning blev han galet pigg eftersom det var så roligt. Roligt nog så verkar det som om han blir starkare/mer liksidig för idag var det inga som helst problem att behålla högergaloppen genom hela studsserien alla gånger. För bara ett par månader sedan var det nästan omöjligt, så framsteg har det minst sagt blivit! Boppis var riktigt fin med Anna idag. Han ser verkligen bättre och bättre ut för varje vecka och det glädjer mig så mycket ♥

Snygg-Bella tidigare i veckan!

Nu ska jag bege mig ner för att lyssna igenom nästa veckas poddavsnitt samtidigt som jag tänkte göra både smörgåstårta och hallonpaj att ta med till “stranden” i helgen. Lite god picknick gör ju strandhänget så mycket bättre och jag har varit sugen på smörgåstårta ända sen jag åt det senast, haha… Hoppas ni får en fin helg allihopa!

/ Emma

Kommentera