Hej allihopa! Både jag och Anna känner oss rätt sega idag om vi ska vara ärliga, men det är bara att försöka kicka igång den här veckan ändå 🙂 Vi kom nyss hem ifrån gymmet där Anna körde överkropp och jag ben. Mitt pass blev väldigt lugnt då jag har rejäl träningsvärk sen lördagens benpass, så jag fokuserade på den muskelgrupp som jag har minst träningsvärk i. Det är i alla fall väldigt skönt att min höftvärk har gått över så jag kan köra ordentliga benpass igen, och återigen få leva med konstant träningsvärk i benen som försvårar vardagen, haha 😉

Idag ska vi plocka in och fixa banan efter helgens öppna bana som blev superpopulär. Därför har vi bestämt oss för att arrangera öppen bana igen redan nästa helg (alltså nästa vecka), och vi kommer lägga upp info om det imorgon. För hästarna blir det dressyr på banan idag, och sen tänkte vi också spela in en video lite senare i eftermiddag 🙂

Modell-Boppis ♥

/ Emma

Kommentera