God dag allihopa! Det var ett tag sedan ni hörde något ifrån mig nu, men här kommer äntligen en uppdatering 🙂

Som ni vet så har jag legat sjuk hela veckan, och normalt sett när jag blir sjuk så är jag dålig i ett par dagar för att sedan successivt bli bättre. Då brukar jag även kunna jobba och vara i stallet även om jag har förkylningssymtom, men det har varit helt omöjligt nu! I måndags var jag med ute i stallet och filmade även om jag mådde dåligt, men efter dess så har jag i princip inte orkat göra något över huvud taget för jag har mått skit. Jag har nog aldrig mått såhär dåligt av en förkylning tidigare och bara att gå ut för att hämta posten har varit en enorm ansträngning för min kropp. När jag ska sova så har det känts som om hela huvudet/ansiktet ska sprängas av smärta och jag har varit så tät att nässpray + Rinexin inte har hjälpt. MEN, inatt så gjorde min kropp en helomvändning, och idag mår jag nog 10 gånger bättre än igår. Jag skojar inte när jag säger att “tätheten” jag har haft i hela kroppen näst intill försvann på ett par timmar, och idag har jag så mycket mer energi! Jag har aldrig varit med om att återhämtningen har skett så fort, för normalt sett blir jag successivt bättre och är inte jättedåligbra på några timmar. Nåja, ingen annan än jag själv är gladare över det här, för nu kan jag äntligen jobba lite 🙂

Idag ska vi spela in podd under eftermiddagen och nu på förmiddagen så ska jag planera lite inför nästa poddsponsorers samarbete. Äntligen kan jag vara lite produktiv igen, för jag har varit så uttråkad dessa dagar när jag i princip bara har legat i soffan. Imorgon tror jag att jag kommer kunna rida en lugn tur igen, woho! Har inte ridit eller rört på mig sen i lördags, vilket också tär på mig som normalt sett både rider ett par hästar och gymmar varje dag. Gillar inte att vara stillasittande.

Som tur är har vi haft snälla kompisar som har kunnat hjälpa oss hela veckan, vilket vi är så tacksamma över! Amanda hjälpte oss att rida ut på 2 hästar tidigare i veckan, igår hjälpte Evelina oss att rida ett dressyrpass på Tage och idag hjälper Emelie oss att rida en häst. Det är helt klart en stor fördel att ha många kompisar som rider 🙂 Evelina har tidigare jobbat med hästar och ridit mycket själv och igår fick hon som sagt dressyra på Tage, vilket hon tyckte var jättekul! Han fick beröm för att han var så välriden, så Tagis trivdes nog toppen med Evelina också 🙂

Bella & Focus behandlades av vår equiopat Christin igår, så de har vila i ett par dagar nu. Skönt nog så kändes båda två bra så Christin hade inget större att anmärka på. Bella checkas av Christin en gång i månaden pga sin diskskada och vi brukar passa på att ta en av de andra hästarna samtidigt så de också checkas regelbundet. Bella ska in till sin equiterapeut Charlotta igen i slutet av maj har jag planerat, så vi kommer hinna med ett till besök av Christin tills dess.

My girl ♥

Nu ska jag återgå till lite jobb innan det blir poddinspelning efter lunch 🙂 För er som undrar så har jag satt mig själv i karantän nu på gården tills jag är helt symtomfri och de enda som jag har träffat sen förra helgen är min familj (men de håller sig på så gott avstånd de kan) så jag hoppas att jag kan låta bli att smitta någon.

/ Emma

4 Kommentarer

 1. Jenny den 21 mar 2020 23:50 kl 23:50

  Känns som du inte ens tänker tanken att du har Corona… absolut inget illa menat. Och jag är inte en Corona panik människa. Men dina symptom tyder ju på att det är det du har.

  • Daniela den 22 mar 2020 12:02 kl 12:02

   Täthet i näsan är inget corona symptom… Eller har jag helt missat?  • Systrarna Elfstrand den 22 mar 2020 20:15 kl 20:15

   Vart läser du in att Emma inte tror att hon har Corona? Hon har isolerat sig själv hemma i huset, jag har handlat åt henne och jag har hållit mig på avstånd(även om jag varit i huset samtidigt). Förstår inte riktigt din kommentar 🙂  • Jenny den 23 mar 2020 10:06 kl 10:06

   Okej, då har jag missuppfattat! Tack för svar :).Kommentera