Eftersom ridmöjligheterna är lite sisådär hos oss just nu så har jag och Anna passat på att få andra nyttosaker gjorda idag istället. På förmiddagen blev det gym följt av jobb inne. Jag redigerade en video medan Anna & mamma grejade med alla ordrar av leggings som kommit in under helgen, så det tog sin lilla tid 🙂

Efter lunch så pysslade vi ute i stallet hela eftermiddagen. Som ni vet så filmar vi ikapp en massa videos nu för att kunna vara mer lediga över jul/nyår, och idag filmade vi en video som inte ska upp förrän den 21 december. Det blir vår julspecial och i den så får ni se när vi pyntar sadelkammaren och stallet. Trots att jag är världens opyssligaste människa så tycker jag att det blev sjukt mysigt och fint! Skönt att ha det gjort i alla fall, eftersom jag nu är klar med allt pyssel för iår, haha… Vi håller även på att blogga ikapp, och jag kan avslöja att vi nästan är klara med alla tidsinställda inlägg för en månad framöver. Helt galet! Anna har varit väldigt effektiv med bloggandet, men jag ska också se till att blogga ikapp lite när jag hinner 🙂 Tycker vi har många bra inlägg på G i alla fall och det ska vara skönt att kunna vara lite ledig för en gångs skull! Här kommer några bilder ifrån dagen:

Focus var trött och låg och gosade i lösdriften medan jag mockade idag <3
Älskade Boppen, nöjd och belåten i det soliga och kyliga vädret.
Den här donnan njuter också! Misstänker att hon kommer vara väldigt pigg när hon ska ridas igen eftersom hon har vilat några dagar nu, haha…

Hoppas ni har haft en fin dag, så hörs vi imorgon igen 🙂

/ Emma

Kommentera