Hej allihopa! Idag har vi betat av en hel del jobb. Jag har redigerat lördagens video som blir en stallvlogg. Det var mycket att klippa ihop, så det tog sin lilla tid, men bra blir den så då gör det inget att det tar lite tid! Utöver detta så har Emelie Espegren på Ryttaroptimering kommit hit och spelat in två poddavsnitt idag. Vi gjorde ett avsnitt om ridrädslor och hur du hanterar dem, och ett avsnitt om mentalt tänk kring tävling och prestation. Tror det kommer bli två riktigt bra avsnitt, och vi tjötade läänge, haha. Det kommer bli en hel del jobb för Anna att klippa ihop dessa avsnitt, men långa och inspirerande kommer de garanterat att bli i alla fall 🙂 Emelie är en sådan härlig person som du får mycket energi av, och så är hon riktigt duktig på sitt jobb som coach också!

Under förmiddagen så red vi ut och klättrade med alla hästar. De skötte sig fint, men Tage var en mespropp idag. Han har varit rätt mesig hela veckan så Anna är lite trött på honom just nu, haha. Måste dock säga att hästarna stormtrivs med vädret som är nu. Tror det har varit 15-20 grader och blåst 8 sekundmeter hela dagen. Svalt och knappt några insekter varken här eller i skogen när vi klättrade. Nog för att jag älskar högsommarvärme, men det är skönt att bryta av med sådant här väder också, för rent praktiskt sett blir det enklare för oss hästmänniskor 😉

Jag tänkte avsluta med att uppdatera om gårdagens hoppträning (som ni får se i lördagens video)… Den gick jättebra! Så härligt att avsluta den här träningsterminen med en bra träning för oss båda 🙂 Vi båda fick betydligt bättre flyt än förra gången, red bättre och hästarna var superfina. Bella hade inte en bom ner på hela träningen, och jag failade (dvs styrde undan pga avståndsblind) bara en gång. Focus såg ut att vara betydligt mer “med” Anna den här träningen så det var roligt att se 🙂 Mer om vad vi hoppade får ni helt enkelt se i lördagens video, så slipper jag babbla om det här! Nu ska jag äta middag här och sen chilla. Imorgon blir det återigen fullt upp. Först gym, sen banbygge (vår klubb arrangerar ponnymeeting under helgen som vi ska jobba på) och efter lunch blir det ridning och jobb här hemma resten av dagen. Söndagsfrågorna blir därför lite sena för vi har helt enkelt inte hunnit svara på dem än, så kommer ni på någon fråga hinner ni fortfarande ställa den!

/ Emma

1 Kommentar

  1. Emma den 3 jul 2020 15:44 kl 15:44

    Kan ni testa rida med stiglädren innanför kåpan på sadeln om det går på era sadlar 🙂

Kommentera