Med tanke på gårdagens firande av mamma så blev det ingen hoppträning för oss igår. Därför red vi ut på hela gänget istället! Vädret bestämde sig för att vara blåsigt som bara tusan, så vi försökte rida så tidigt som möjligt för att undvika den värsta blåsten. Soligt och härligt väder fick vi, så det var härligt i alla fall!

Vi började med Focus och Tage, och de skötte sig så bra så. Vi red en runda som jag inte ridit med Focus på ett bra tag, men trots det så var det inga konstigheter alls. Så himla skönt! Visst, han var inte helt avspänd, men han var heller inte rädd för varenda pinal och gick fram överallt. Duktig kille! Framsteg 😀 Tage var pigg och glad och hakade glatt på Focus hela rundan.

Efter det så red vi Bella och Boppen. Bella hade nog käkat fjant-hö för hon var så mesig! Vid ett ställe hade de lagt en massa skräp precis vid vägkanten, så det blev hon väldigt rädd för. Kan förstå att hon tyckte det var konstigt för det var nytt, men hon blev verkligen superrädd. Vi fick kliva ut i en stubbåker för att kunna runda läskigheterna, haha. Resten av rundan var hon superspänd, så det blev mest skritt. Trav på de ställena det gick.

Gårdagens firande av mamma blev för övrigt superhärligt! Först käkade vi ute och sen åkte vi och såg Pernilla Wahlgrens nya show i konserthuset. Alltså… den var SÅ bra! Har ni möjlighet att se den: Gör det! Den var så himla rolig så vi skrattade nästan hela tiden, och alla i ensemblen är verkligen sjukt duktiga. Hade lätt velat se den igen, haha!

/ Anna

1 Kommentar

  1. Cecilia Johansson den 12 mar 2020 15:12 kl 15:12

    Mysigt firande! Ska se Pernillas show i November,

Kommentera