God morgon allihopa! Hoppas ni är taggade på en ny vecka 🙂 Den här veckan blir faktiskt relativt lugn för oss, vilket är skönt då vi har haft så himla mycket i några veckor nu. Det enda som vi ska iväg på är sista omgången av div III i hoppning på söndag med Boppen. Efter det får det minsann bli några veckors tävlingsuppehåll, för nu har det blivit för många tävlingar det senaste 😉

Nu i veckan har vi inget planerat förutom mentalträning med hästarna på onsdag. Idag ska vi spela in en video, och då har vi redan båda filmerna för veckan inspelade. Så skönt! Jag tror dock att vi ska se till att spela in ännu en video för att ligga lite i förväg till nästa vecka, då Bella och Focus både ska till tandläkaren och på sadelkoll, vilket kommer ta lite tid. Utöver detta borde jag också ha tid till att ta ikapp allt jag ligger efter med. Kommer kännas så skönt att vara i fas igen 🙂 På tisdag ska jag till naprapaten igen för att kolla till ryggen. Det känns som om jag var där typ förra veckan, men det är 6 veckor sedan sjukt nog. Tror jag kommer kunna ha lite längre intervall till nästa besök nu, för min rygg känns oförskämt bra, och även min egna träning känns bara bättre och bättre!

/ Emma

Kommentera