Här kommer vår senaste stallvlogg där pappa fick testa att hoppa Bella… Något som inte riktigt gick som han hade önskat 😉 Jag tycker att detta blev en riktigt bra och rolig (och lång, woho) stallvlogg så jag hoppas att ni gillar den också 😀

/ Emma

2 Kommentarer

 1. Anonym den 23 apr 2020 10:51 kl 10:51

  Runt 04:49 i eran video när Focus står still ser man hur Anna drar i tygeln upprepade gånger, hur kommer det sig?
  Så fort han höjer huvudet så ser det ut som du försöker dra ner det igen med tygeln.
  Tycker inte alls det är snällt mot hästens mun att “såga” ner den, så jag undrar bara om det sker omedvetet eller om det finns nån anledning till att du vill ha huvudet sänkt?

  Försök att inte se detta som nått klagomål eller “hat”, utan jag undrar bara.

  2
  • Systrarna Elfstrand den 23 apr 2020 12:49 kl 12:49

   Jag pillar lite i högertygeln för att han inte ska ha sitt ansikte nära Bellas. Hon attackerade hans ansikte när vi spelade in femkampen för att han kom för nära, så därför vill jag inte riskera att han får huvudet för nära henne 🙂Kommentera