Skip to content

Onsdagsplaner

God morgon allihopa! Idag så ställde jag klockan en halvtimme tidigare för att hinna gymma innan min tid hos naprapaten i Alingsås strax efter 9. Har känt mig lite skev det senaste så han kommer säkert ha endel att korrigera idag. Jag har trots allt inte varit där på 8 veckor nu (i början efter diskbråcket var jag där varannan vecka) så det ska bli skönt att få det gjort.

När jag kommer hem från det ska vi spela in en film, och efter lunch blir det ridning. Markarbete/småhinder står på schemat idag. Imorgon åker Anna nämligen med Miranda som groom på dressyrtävling fram tills lördag, så då måste vi ha lördagens video redo 🙂 Ska bli kul att rida lite markarbete på banan igen. Det är alltid roligt!

Nu ska jag ta på mig och dra till gymmet för att köra ett benpass. Var extremt trött/seg i kroppen igår, så jag hoppas att jag känner mig piggare idag 🙂 Ser i alla fall piggare ut för igår gjorde jag lash lift för första gången, då det har öppnat på vår frisörsalong. Blev jättenöjd, och väldigt bra KBT/terapi för mig som hatar att bara ligga still, och dessutom tycker det är extremt obehagligt att bli pillad i ögonen. Det gick faktiskt betydligt bättre än förväntan, och kändes inte obehagligt alls 🙂

/ Emma

Kommentera

Scroll To Top