Skip to content

Ofräsch Focus :(

Fan också. Igår när vi red ut så kände jag något litet, litet fel som inte brukar vara där. Dock är det så svårt att känna på rakt spår, så idag när vi red i paddocken kände jag det så fort jag började trava. Så jäkla trist. Kände såklart igenom honom och hittar inget, vilket gör mig lite orolig. Men, ingen idé att ta ut något i förskott utan jag ska se till att få en veterinärtid snarast möjligt och sen får vi ta det efter det. Klart att han ska bli ofräsch just denna vecka också, när jag ska utomlands och allt. Jäkla, jäkla skit.

De andra tre var superfräscha i alla fall! Jag red Tage också, och vi tränade lite LA-rörelser. Allt gick fint, men satan vad svårt det är med förlängda formen i nedsutten trav, haha. Dels känns det så märkligt att sitta på långa tyglar, och dels travar Tage på mer när jag släpper tygeln. Han är van vid längre tygel – avtravning – springa på lite mer. Men annars var han toppenfin!
Emma red Boppen, och han var så fräsch. Inga konstigheter trots vila, utan bogen såg lika fräsch ut som innan. De tränade lite förvänd galopp som huvudövning, och han tyckte det var lite jobbigt, men gjorde sitt bästa ändå. Som alltid <3
Bella var också fin! Första egentligen “riktiga” dressyrpasset för henne och Emma. Hon behöver helt klart stärka sig, för hon tycker det är jobbigt att samla sig i både trav och galopp. Inga tjurerier, skönt nog. Emma och Bella kämpar på så fint tillsammans!

En bild från dagen på lilla Tagis!

Hoppas ni haft en fin tisdag!

/ Anna

Kommentera

Scroll To Top