Den här veckan så kommer jag vara hemma själv och jobba både med företaget och hästarna. Som tur är så kommer jag nog få endel ridhjälp i veckan av pappa och kompisar, så det lär nog funka fint ändå 🙂 Ikväll blir det en lugn uteritt med pappa och vår kompis Amanda. Focus får vila tills Anna kommer hem igen. Kanske att jag tömkör honom ett par gånger för att hålla koll på hans rörelsemönster eftersom Anna inte tyckte att han såg fräsch ut, så en veterinärtid är inbokad.

Idag hade jag verkligen sett fram emot att köra igång med mina vanliga rutiner igen, men vaknar då såklart upp med en hals som är helt igentäppt, och jag mår inte bra. Verkligen irriterande eftersom jag har varit så taggad på att exempelvis börja träna igen. Men, nu ska jag lyssna på min kropp och vila så gott jag kan. Bara rida 1-2 hästar/dag och utöver detta jobba så lite jag behöver. På onsdag ska jag och Bella på pay and jump i Vänersborg, och jag vill såklart känna mig hyfsat pigg då 🙂

Helgen var i alla fall superrolig på Stochampionatet tillsammans med ett gäng härliga kompisar. Mycket fest (och därav också lite sömn…) och även lite sol och bad. Anna ser ut att ha det grymt i Kroatien också! Hon lägger upp lite bilder från resan på hennes Instagram, så spana in den om ni vill se hur hon har det 🙂

Funderar på om jag ska passa på att skutta lite med den här godingen nu i veckan när Anna inte är hemma. Sno tillbaks honom igen helt enkelt 😉

/ Emma

Kommentera